Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Επίθεση σκύλων σε κτηνοτροφική μονάδα με πολλά θύματα

Παραθέτουμε την παρακάτω ενημερωτική επιστολή που λάβαμε στα γραφεία του kalymnos-news.gr προκειμένου να γίνει γνωστό στους συμπολίτες μας  που ασχολούνται με την κτηνοτροφία και με την πτηνοτροφία  ώστε να λάβουν τα μέτρα τους προκειμένου να μην πάθουν παρόμοια ζημιά.

Επίθεση σκύλων σε κτηνοτροφικές μονάδες στην Κάλυμνο.

Σήμερα 8 Ιουλίου 2023  και ώρα 6.00 το πρωί,  ένας σκύλος μπήκε στην κτηνοτροφική μονάδα του Παντελή Εμμ. Καμπούρη  που βρίσκεται στην περιοχή Βασιλικά- Χώνη, επιτέθηκε και έπνιξε συνολικά 10 αιγοπρόβατα.

Ο σκύλος ήταν χρώματος μαύρου με καφέ στην μύτη και έφερε λουρί στο λαιμό του.

Συμφώνα με πληροφορίες , ο συγκεκριμένος  σκύλος έχει διαφύγει μαζί με άλλον ένα από “καταφύγιο ζώων” και προ ημερών μπήκαν και έπνιξαν αιγοπρόβατα στην κτηνοτροφική μονάδα του Ιωάννη Ν. Κουκουβά  στην περιοχή Άργος, ενώ στην ίδια περιοχή επιτεθήκαν και έπνιξαν 40 πτηνά ενός άλλου συμπολίτη μας.

Το θέαμα που αντικρίσαμε σήμερα  ήταν μακάβριο,  επειδή  τα σκυλιά συνεχίζουν να είναι ασύλληπτα με κίνδυνο να προκαλέσουν κι άλλες παρόμοιες ζημιές, γι’ αυτό παρακαλούμε να το αναδείξετε το θέμα μήπως οι  αρχές του τόπου μας βρουν λύση για αυτό το σοβαρό θέμα.  

Κτηνοτρόφος Καλύμνου

Σ.Σ : Να σημειώσουμε ότι η επιστολή συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό με τα πνιγμένα αιγοπρόβατα, που όμως κρίναμε ότι δεν πρέπει να δημοσιευτούν.

https://agronewsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: