Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Χάσαμε τον Πρόεδρο

Γράφει ο Γιώργος Γιαννάκης

Δυστυχώς αυτό που περιμέναμε αλλά ποτέ δεν θέλαμε να ακούσουμε ο Γιώργος Χρηστοβασίλης δεν είναι πιά ανάμεσά μας, η θλίψη σκορπιστηκε σε όλους τους φιλάθλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας του [ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ] αλλά και σε όλο τα πανελλήνιο.    Ένας άνθρωπος νηφάλιος, χαμηλών τόνων ο οποίος ήταν παράδειγμα για όλα τα αθλητικα σωματεία. 

Γεννημένος ποδοσφαιράνθρωπος ξεκινώντας από τα ερασιτεχνικά αναλαμβάνοντας στήν γειτονιά του τα Σούρμενα και μάλιστα συζητώντας το με τον σπιτονοικοκύρη του τον πατριώτη μας τον Απόστολο Μέμμο τον άρρωστο και αυτόν με την ομαδα μας μου ελεγε: μακάρι να αναλαβει την ομάδα μας ο Γιώργης πρόκειται για μεγάλο παράγοντα ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος ξεκίνησε από τα Τζουμέρκα να γίνει ένας σωστός άνθρωπος και επαγγελματίας [εργοστάσιο στην Κομοτηνή ] και άλλες δραστηριοτητες.  

Ο πιο μακροβιότερος πρόεδρος που βγάζοντας προπονητές αλλά και καλούς παίκτες που τροφοδότησε όχι μόνο το πανελλήνιο αλλα και το εξωτερικό [Μαυροπάνος, Οικονόμου, Κούτρης, Μήννα ] γνωρίσαμε μεγάλες χαρές το καλοκαίρι του δέκα έξη με την έξοδο της ομάδας στην στην Ευρώπη και άλλες επιτυχίες αλλά και λίγες στεναχώριες αφού η μπάλα ένα παιχνίδι είναι. Για πολλούς στην ηλικία μας που ακόμη έχουμε αυτήν την αρρώστια με την ομάδα και δεν ντρέπομαι να το πώ και λίγο τοπικιστές για την αγαπημένη μας Ήπειρο της εσχατιάς και την αδικημένη από την πολιτεία. Έφυγε αφού τελείωσε το πρωτάθλημα περιμένοντας να σωθεί η ομάδα και να φύγει ήσυχος. Καλό ταξίδι πρόεδρε να κοιτάς από εκεί ψηλα τα Τζουμέρκα σου την ομαδάρα που έφτιαξες.

Και να είσαι σίγουρος και τα παιδιά σου που σε διαδέχτηκαν θα κάνουν το καθήκον τους και ίσως και καλύτερα, εμείς πάντως θα είμαστε ευγνώμονες και θα σε έχουμε μέσα στην μέσα καρδιά μας.                        

Σε ευχαριστούμε 

 Αυτό που είδα τις προάλλες στην Λιβαδειά θα το θυμάμαι για πάντα. Άνθρωποι από παντού να έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα και να την ευχαριστησουν για αυτόν τον τίμιο αγώνα που κάνανε και το τονίζω τίμιο, από Κάρπαθο και Κύθηρα νομιζω δεν θα το ξαναζήσω.



Γιώργος Γιαννάκης

Απόδημος Κραψίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: