Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Την κοινωνική της ευαισθησία έδειξε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, με την επίσκεψη στην «Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου-Άγιος Αλέξανδρος»

Αντιπροσωπεία της ΠΣΕ, μετά από απόφαση του ΔΣ, με κοινωνική ευαισθησία και σεβασμό επισκέφθηκε ανήμερα των Θεοφανίων 6.1.2023 τη «Στέγη Θηλέων Π. Φαλήρου-Άγιος Αλέξανδρος». Το ίδρυμα αυτό λειτουργεί από το 1963 και έχει σκοπό τη φιλοξενία, προστασία, διαπαιδαγώγηση, ψυχοσυναισθηματική στήριξη και αποκατάσταση κακοποιημένων και παραμελημένων γυναικών, κυρίως κοριτσιών.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν η Α΄ Αντιπρόεδρος Μαρίκα Γκόνη, ο Ειδικός Γραμματέας Χριστόφορος Ευθυμίου και το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου μαζί με τη χορωδία της ΠΣΕ.

Την αντιπροσωπεία της ΠΣΕ συνόδευσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου "Ο Πύρρος", Ζήκος Κόντης και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου Μαρία Κώστα- Καφούρου.

Τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ και Αντιδήμαρχος της Πόλης Δημήτρης Μητρέλος, η Διευθύντρια της Στέγης, συμπατριώτισσά μας, Νικολέττα Μπρέζα, κοινωνικοί λειτουργοί, και παιδαγωγοί.

Η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βαγγέλη Κώτσιου, έψαλε τα κάλαντα, ενώ η αντιπροσωπεία του ΔΣ μετέφεραν χαιρετισμό του ΔΣ της ΠΣΕ, έδωσαν ευχές και δώρα στα κορίτσια της Στέγης.

Θερμές ευχαριστίες στους συμπατριώτες μας Χρήστο Έξαρχο, Γιώργο Έξαρχο, και Ζήκο Κόντη για την προσφορά τους και τα γλυκίσματα. Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες για τη βοήθεια και την προσφορά της σε δώρα στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου “Η ΤΙΤΑΝΗ”, Μαρία Κώστα - Καφούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: