Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Κάτι καλό γίνεται στην Αδελφότητα Απανταχού Κραψιτών . Κάθε εκδήλωσή τους γεμίζει από κόσμο. ΦΩΤΟ

Το πρωινό της Κυριακής, 15 Ιανουαρίου 2023, ο πεζόδρομος της οδού Ηπείρου στο νούμερο 41, στον Άγιο Δημήτριο, πλημμύρισε από ευχές, αγκαλιές και μουσική, στην «ΣΤΕΓΗ ΚΡΑΨΙΤΩΝ», γιορτάζοντας την έλευση του 2023.

Η Αδελφότητα των Απανταχού Κραψιτών πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου, πατέρας Ηλίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου,ο Δήμαρχος Δάφνης και Υμηττού κος Μπινίσκος, Βουλευτές με καταγωγή από την Ήπειρο, ο κ. Μπαλάφας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής κ.Κατσώτης του ΚΚΕ , η Κραψίτισσα Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωαννίνων κα Γιούλα Μητροκώστα, εκπρόσωποι της περιφέρειας Αττικής κυρίες Αδαμοπούλου Τζίνα και Κουρή Μαρία, εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κκ Γκόνη και Ευθυμίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου κος Μπέλλος, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτιτσμού και Περιβάλλοντος, δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας, εκπρόσωποι φορέων και Εθνικοτοπικών συλλόγων του Δήμου καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

Η πρώτη πανηγυρική μας εκδήλωση του χρόνου, μετά από δύο χρόνια covid-19, δεν θα μπορούσε να μην ολοκληρωθεί, με γλέντι, χορό, τσίπουρο και άφθονα κεράσματα από Ηπειρώτικες χειροποίητες πίτες των μελών μας.

Η πρόεδρος ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΤΖΕΛΗ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου :Ηλιας Καντζελης, Νατασσα Καντζελη Vicky Balamatsia @Δανάη Σιακαμπένη Γιώργος Καντζέλης Nasou Maria Christina Kantzeli,Θωμάς Ζαρμπαλάς, ευχαριστούν όλες και όλους, όσους/ες τίμησαν με την παρουσία τους την εναρκτήρια, για το 2023, εκδήλωση μας και εύχονται σε όλο τον κόσμο μια ευδόκιμη και ευλογημένη νέα χρονιά, με Υγεία, Ειρήνη και Ευτυχία σε κάθε σπιτικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: