Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Τελικά για δρόμους " λεφτά υπάρχουν".... Για την Ήπειρο τι;;;;;;;


Δεν είναι μόνο το βόρειο τμήμα του Ε-65 που θα κατασκευαστεί μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Είναι και ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης που θα απορροφήσει πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ..

Δεν είναι βέβαιο το τμήμα της Ιόνιας μέχρι την Κακαβιά κι ας πρόκειται για διευρωπαικό άξονα…

«Το ζήτημα ήταν πού θα βρούμε λεφτά. Τα λεφτά τα βρήκαμε τώρα. Έχουμε 427 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα πάνε στο συγκεκριμένο έργο» δήλωσε με υπερηφάνεια ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμναλής!

«Είναι η πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια που μπορούμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένα νούμερα για χρηματοδότηση. Είναι η πρώτη φορά –και γίνεται επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας– που τα πρώτα χρήματα που αφορούν την χρηματοδοτική συμβολή του ελληνικού δημοσίου θα έρθουν από ευρωπαϊκά κονδύλια. Για πρώτη φορά, εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση, δηλαδή τη συμβολή τού δημοσίου για το έργο αυτό ύψους 427 εκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου πολύ σύντομα αυτό το έργο το οποίο όντως ήταν ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, μπαίνει σε μία πολύ συγκεκριμένη ρότα.» είπε από το βήμα από της Βουλής..

Το θέμα φυσικά δεν είναι γιατί γίνεται ο ΒΟΑΚ, άκρως απαραίτητο έργο… Το ζήτημα είναι ότι κάτι δεν γίνεται σωστά στην Ήπειρο ή για την Ήπειρο..

https://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: