Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ανθρώπινες προσπάθεις για αναγνώριση και ρεκόρ. Φωτογραφικό αφιέρωμα για το 2013.



Διαχρονικά ο άνθρωπος, παλεύει για την αναγνώριση και την καταξίωση και προσπαθεί να καταρρίψει ή να δημιουργήσει μοναδικά ρεκόρ, που θα καταγραφούν και να δει το όνομα του σε ένα αρχείο με την πολυπόθητη αποδοχή και μοναδικότητα. 
 Σε αυτό το post, καταγράφονται  ορισμένες  προσπάθειες, για ρεκορ, μέχρι στιγμής το 2013.

Τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες είναι αυτόματη μετάφραση της google.
Στην παραπάνω φωτογραφία, επαγγελματική slackliner Reinhard Kleindl περπατά ένα υψηλό σύρμα μπροστά στον ορίζοντα της Φρανκφούρτης Μαΐου. Αυστριακή Kleindl ορίσετε ένα παγκόσμιο ρεκόρ το Σάββατο με τα πόδια την υψηλότερη αστική υψηλή γραμμή στα 185 μέτρα (607 πόδια).

Dot Portnoy, 83, στις διακοπές από τη Φλόριντα με τον σύζυγό της, τους χορούς της, ενώ προσπαθεί να σπάσει το Βιβλίο Γκίνες των ρεκόρ World Records »για« το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν με τα εσώρουχά τους " στην Times Square της πόλης της Νέας Υόρκης στις 5 Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη. Οι διοργανωτές ήλπιζαν να πάρουν 2.271 άτομα να βγαίνουν τα κάτω με τα εσώρουχά τους, η τρέχουσα εγγραφή είναι 2.270.



Χιλιάδες νέοι απελευθέρωση στο χαρτί ουρανό φανάρια για να γιορτάσουν "την Παγκόσμια Ειρήνη μέσω του διαλογισμού" σε μια προσπάθεια να σπάσει το Guinness World Record Παρασκευή στις 24 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο της πανεπιστημιούπολης Φιλιππίνων στο Miagao, Ιλόιλο σε κεντρικές Φιλιππίνες. Οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι έχουν κυκλοφορήσει 15.185 φανάρια ουρανό σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness των 12.740 φανάρια του ουρανού κυκλοφόρησε σε ένα μοναδικό γεγονός. Το παλιό ρεκόρ το 2012, τα 12.740 φανάρια ουρανός κυκλοφόρησαν σε μία εκδήλωση στη Ρουμανία κατά το άνοιγμα ενός εμπορικού κέντρου.

Οι τρόφιμοι συμμετέχουν σε μια ομάδα εργασίας-out στη φυλακή Lurigancho στα περίχωρα της Λίμα του Περού στις 14 Ιουνίου. Οι κρατούμενοι προσπαθούν να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ομάδα των κρατουμένων εργασίας έξω την ίδια στιγμή.

Σχεδόν 5.000 συμμετέχοντες εκτελούν σε ένα χούλα χουπ διαγωνισμό για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τους περισσότερους ανθρώπους να χορεύουν με hula στεφάνες, στο Thammasat Πανεπιστήμιο, Pathumthani, Ταϊλάνδη, στις 12 Φεβρουαρίου. Οι διαγωνιζόμενοι Ταϊλάνδης γιορτάζεται σε πλήρη εξέλιξη, αφού έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τους περισσότερους ανθρώπους που χορεύουν με hula στεφάνες ταυτόχρονα σε ένα μέρος. Guinness World Records κριτής Seyda Subasi-Gemici δήλωσε την Τρίτη ότι 4.483 άνθρωποι είχαν ταλαντευθεί hula στεφάνες για την χορευτική μουσική για επτά λεπτά χωρίς διακοπή.

Οι εργαζόμενοι μεταφέρουν εθνική σημαία της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη εθνική σημαία στον κόσμο σε Clinceni, κοντά στο Βουκουρέστι στις 27 Μαΐου. Η σημαία, η μέτρηση 349,4 ανά 226,9 μέτρα, δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ Guinness.

Μια πανοραμική θέα της εθνικής σημαίας της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη εθνική σημαία στον κόσμο σε Clinceni, κοντά στο Βουκουρέστι.

Ένας τραγουδιστής mariachi γιορτάζει με 599 άλλες mariachi καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια μια προσπάθεια να σπάσει το World Guiness Records τίτλο για τα πιο mariachi μουσικοί που παίζουν μαζί στις 7 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Μεξικό εναντίον του Παναμά 2013 CONCACAF Gold Cup στο ανοιχτήρι το Rose Bowl στην Pasadena της Καλιφόρνια . Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ είναι 555 mariachis και ιδρύθηκε το 2010 από το Tucson, Αριζόνα. Αυτό το ρεκόρ πρόσθεσε 45 πιο mariachis για ένα σύνολο 600.

Οι μαθητές λαμβάνουν μέρος σε μια προσπάθεια για ρεκόρ με CPR κούκλες σε Lingen, Γερμανία, στις 18 Ιουνίου. Εξακόσια παραϊατρικό φοιτητές έλαβαν μέρος σε μια προσπάθεια για το ρεκόρ για CPR κούκλες ταυτόχρονα.

Σεφ θέτουν για μια φωτογραφία στο μνημείο του Αγγέλου της Ανεξαρτησίας στην Πόλη του Μεξικού, στις 16 Μαρτίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, 2.340 σεφ και σομελιέ συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια μια προσπάθεια να κερδίσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες η μεγαλύτερη συγκέντρωση των σεφ σε ένα μέρος. Ντουμπάι το ρεκόρ στις αρχές Ιανουαρίου του 2013 με περίπου 2.847 συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες του Dirndl προσπάθεια για το ρεκόρ κόσμο γιορτάζουν σε Speyer, Γερμανία, στις 13 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής pretzel το Dirndl παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε με περισσότερους από 1.900 ανθρώπους που φορούν παραδοσιακή νότια φόρεμα που φοριέται στη Γερμανία.

Brent Καναδά Lakatos είναι φίλησε από τη σύζυγό του, ο Βρετανός αθλητής Stefanie Reid, μετά τη ρύθμιση ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για να κερδίσει 100 T53 αγώνισμα των ανδρών κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Para Challenge συνάντηση «Παιχνίδια Επέτειος» του Λονδίνου στίβος στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο ανατολικό Λονδίνο στις 28 Ιουλίου . Ο χώρος είναι όπου το Λονδίνο 2012 Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων διεξήχθησαν πριν από ένα χρόνο.

Stirling Hart, ακριβώς, από τη Βρετανική Κολομβία, αγγίζει την κορυφή του ιστού, όπως ο ίδιος αγωνίζεται εναντίον Brian Bartow από Molalla, Όρεγκον στο πόδι 90 ανοικτή εκδήλωση ανόδου κατά τη διάρκεια της Lumberjack Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε Hayward, Ουισκόνσιν στις 27 Ιουλίου. Hart έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην ανάβαση. Πάνω από 100 ανταγωνιστές από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται σε 21 εκδηλώσεις που κυμαίνονται από την κοπή και τον τεμαχισμό να συνδεθείτε τροχαίο.

Sy Perlis, 91, αγκαλιάζει τη γυναίκα του, Joan, 69, μετά τον καθορισμό μιας νέας διεθνούς ρεκόρ των 90-και-πάνω από την κατηγορία για τον Τύπο πάγκων στο Φοίνιξ στις 8 Ιουνίου. Πέρλις, ένα 91-year-old Arizona αρσιβαρίστας δεν σπάσει μόνο ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τον Τύπο πάγκο, αυτός τροφοδοτείται μέσα από αυτό κατά 52 λίβρες (23,5 κιλά). Sy Perlis το ρεκόρ από αναβαθμίδα £ 187,2 (85 κιλά) στο Εθνικό Bench Push-Pull Τύπου και Dead Lift Πρωτάθλημα το Σάββατο στο Φοίνιξ.

Οι φίλοι φορούν προώθησης "ράλι περούκες" κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Χιούστον Άστρος και το Los Angeles Angels του Αναχάιμ στο Angel Στάδιο του Anaheim την 1η Ιουνίου στο Anaheim της Καλιφόρνια. Η εκδήλωση αναγνωρίστηκε από το Βιβλίο Γκίνες των Παγκόσμιων Ρεκόρ για τους περισσότερους ανθρώπους που φορούν περούκες σε συλλαλητήριο την ίδια στιγμή.

ΗΠΑ σέρφερ Garrett McNamara οδηγά ένα κύμα από Praia do Norte παραλία σε Ναζαρέ, Πορτογαλία, τη Δευτέρα 28ης Ιανουαρίου. McNamara λέγεται ότι έχουν σπάσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα σερφ όταν έπιασε αυτό το κύμα φέρεται να είναι περίπου 100ft, ανοικτά των ακτών της Ναζαρέ τη Δευτέρα. Αν επαληθεύονται οι ισχυρισμοί, αυτό θα σημαίνει ότι McNamara, ο οποίος γεννήθηκε στο Pittsfield, Μασαχουσέτη, αλλά του οποίου η οικογένεια μετακόμισε στη βόρεια ακτή της Χαβάης όταν ήταν ηλικίας 11, έχει ηττηθεί προηγούμενο ρεκόρ του, η οποία είχε καθοριστεί επίσης σε Ναζαρέ, από 23,77 μέτρα ( 78 πόδια) το Νοέμβριο του 2011.

Οι συμμετέχοντες ετοιμαστείτε για την εφαρμογή του προσώπου μάσκες στα πρόσωπά τους στην Ταϊπέι στις 28 Ιουλίου. Μερικοί 1.213 άνθρωποι φέρεται να έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness με την εφαρμογή του προσώπου μάσκες για 10 λεπτά την ίδια στιγμή σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από μια τοπική εταιρεία μάσκα προσώπου.

Εθελοντές μαγκρόβια δέντρα εργοστάσιο, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στο στόχο της φύτευση 750.000 δενδρυλλίων σε μια μέρα κοντά στην Αραβική Θάλασσα στη Kharo Chhaan 225 χιλιόμετρα (139 μίλια) νότια του Καράτσι, Πακιστάν, στις 22 Ιουνίου. Περίπου 300 εθελοντές προσπαθούν να σχηματίσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη φύτευση το μεγαλύτερο αριθμό mangroves μέσα σε μια μέρα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το παράκτιο Αρχή Ανάπτυξης με τη συνεργασία του Τμήματος Δασών Sindh και την Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Οι άνθρωποι γραμμή μέχρι τη γέμιση σε ένα γιγαντιαίο μαξιλαροθήκη κατά την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου για το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο Prilep στο κέντρο της πόλης, την κεντρική Μακεδονία, στις 23 Μαΐου.

Jerry Hall, το κέντρο, ενισχύεται από τα μέλη της ομάδας δοκάρι του όπως ο ίδιος επιφανειών από South Holston λίμνη κοντά στο Bristol, Tenn, στις 2 Αυγούστου. Hall έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο φρέσκο ​​βουτιά νερού έξι μέρες, μια ώρα και 42 λεπτά.

Μεξικού ορειβάτης David Liano Gonzalez, Κέντρο, μιλά στα μέσα ενημέρωσης μετά είχε συγχαρητηρίων με ένα πιστοποιητικό Guinness World Record που τον αναγνώρισε ως το πρώτο άτομο στην κλίμακα Έβερεστ τόσο από τα βόρεια και νότια πλευρά στην ίδια εποχή αναρρίχηση κατά τη διάρκεια τελετής στο Κατμαντού , το Νεπάλ, στις 30 Μαΐου. Gonzalez κλιμακωθεί το 8.850 μέτρων (29.035 πόδια) στο βουνό από το Νεπάλ στις 11 Μαΐου και πάλι από την πλευρά του Θιβέτ από την κορυφή στις 19 Μαΐου.

Είκοσι τέσσερα ζευγάρια διδύμων που είναι πέμπτη δημοτικού στο σχολείο Highcrest Middle σε Wilmette, Ιλλινόις προσπαθούν να σπάσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το ποσό των διδύμων σε ένα βαθμό που είναι σήμερα δεκαέξι σύνολα.

Γαλλική επαγγελματίας ιστιοπλόος Francis Joyon πανιά trimaran IDEC του στο λιμάνι της Νέας Υόρκης στη Νέα Υόρκη στις 16 Μαΐου. Joyon έφτασε στη Νέα Υόρκη με το «IDEC» trimaran του, όπως ο ίδιος περιμένει για ένα παράθυρο καιρού να αμφισβητήσει το σόλο trans-Atlantic ρεκόρ από τη Νέα Υόρκη για να Lizard Cape, Αγγλία. Joyon και IDEC, οι οποίοι κατέχουν το Single-Handed γύρο το παγκόσμιο ρεκόρ των 57 ημερών, 13 ώρες και 34 λεπτά, θα προσπαθήσει να σπάσει το σόλο trans-Atlantic, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Γάλλο Thomas Corville με 5 μέρες, 19 ώρες και 20 δευτερόλεπτα .


Ένα ρεκόρ 566 εργαζόμενοι συγκεντρώνονται στο Sears εταιρική έδρα της στο Hoffman Estates, Ιλλινόις για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο αριθμό των ανθρώπων που ντυμένοι ως Superman σε ένα μέρος, στις 5 Ιουνίου.



Θερμού αέρα μπαλόνια να πετάξουν κοντά σε μια εκκλησία πάνω Chambley-Bussieres, ανατολική Γαλλία, στις 31 Ιουλίου κατά το ηλιοβασίλεμα, να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ με 408 μπαλόνια στον ουρανό, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης «Lorraine Mondial Air Μπαλόνια", ένα διεθνή αέρα μπαλόνι συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: