Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Πράσινες αγροτικές και Νησιωτικές κοινότητες. Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης». Κατατέθηκε ο φάκελος για την ένταξη του Αθαμανίου στο πρόγραμμα.

a8amanio


Στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 η Περιφέρεια Ηπείρου, κατέθεσε το φάκελο για ένταξη του έργου με τίτλο: «Αθαμάνιο - Ενεργειακή Οικονομία, Πυρήνας Αειφορίας, Πόλος Αξιοβίωτης Καθημερινότητας» στο χρηματοδοτικό πλαίσιο «ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ «ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ» - ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του έργου είναι το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

Ο προτεινόμενος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 14.273.859,56 ευρώ.

Οι τελικές αποφάσεις σχετικά με την ένταξη των υποψήφιων έργων αναμένονται περί τα τέλη του έτους και αφού προηγηθούν συγκριτικές - ανταγωνιστικές αξιολογήσεις.

Με την ευκαιρία της κατάθεσης του φακέλου, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη, ευχαριστεί όλους τους υπευθύνους των φορέων και των οργανισμών που μετά από μεθοδική και συντονισμένη συνεργασία, συνετέλεσαν στη συγκρότηση μιας πρότασης υποδειγματικής πληρότητας.

Ιδιαιτέρως επιθυμεί να κάνει μνεία στους:
Πολίτες του Δήμου κεντρικών Τζουμέρκων για την αμέριστη βοήθεια κατά τη συλλογή των πρωτογενών στοιχείων Υπηρεσίες και Δημαρχιακή Αρχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Τον κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, Μηχ. Μηχανικό, Σύμβουλο Περιφερειάρχη Ηπείρου και
Την κα Μαίρη Στεργίου, Γεωπόνο στέλεχος της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ.

www,neoiagones.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: