Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σε νυχτερινό κέντρο με μπράβους μετέτρεψε την Βουλή η Χρυσή Αυγή


Σε νυχτερινό κέντρο με μπράβους να βρίζουν και να απειλούν, μετατράπηκε η Βουλή με πρωταγωνιστές φυσικά τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Τις τελευταίες ημέρες όλοι έλεγαν ότι θέλει ο Μιχαλολιάκος να κάνει σόου, και το πέτυχε στη συνεδρίαση της Βουλής που συζητούσε για τις ΑΟΖ.


Οι Χρυσαυγίτες, πριν αποχωρήσουν από τη Βουλή έβριζαν απατεώνες, κλέφτες λαμόγια ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης, Ελληναράς μέχρι το κόκκαλο, είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου είναι ανεκδιήγητος πρωθυπουργός και Έλληνας κατά 25%! Προφανώς το εθνικόμετρο δουλεύει καλά στη Χρυσή Αυγή και θα συνεχίσουν να χαρακτηρίζουν μη Ελληνες και πολλούς άλλους ακόμη.

Ακούστηκαν πολλά και χυδαία σε μια έξαρση παρακρατικής συμπεριφοράς της Χρυσής Αυγής. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε λέγοντας πως «γίναμε μάρτυρες φασιστικών, λεκτικών σκουπιδιών απ' οπουδήποτε κι αν προέρχονται, που είναι ανάξια σχολιασμού. Ο οχετός ύβρεων και συμπεριφοράς παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει, η δημοκρατία θα νικήσει».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης άρχισε να ουρλιάζει ενώ ο Θανάσης Νάκος να παρεμβαίνει: «είναι συμπεριφορά αυτή τώρα; Πως την έχετε δει;» ρώτησε.

"Κύριε Μανιάτη έχετε το θάρρος να πάτε Αργολίδα; Εσείς θα φάτε γιαούρτια, ή μάλλον πορτοκάλια και εμάς θα μας χειροκροτά, είστε ένας μικρός Ευ. Βενιζέλος , κοινός υποθάλπτης εγκληματία. Θα σας ακούσουμε. ΠΑΣΟΚ τέλος!", είπε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παπάς.

«Με απείλησαν πως θα προπηλακιστώ! Είμαι εκλεγμένος βουλευτής και δε φοβάμαι! Θα κατεβαίνω πάντα. Όποιος θέλει να απειλήσει εκλεγμένο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου θα αναλάβει ευθύνη. Θα συνεχίσω με ίδια συχνότητα παρά τις απειλές από τη Χρυσή Αυγή σε βάρος μου να κατεβαίνω και να συνομιλώ με ανθρώπους Αργολίδας. Δεν φοβάμαι, είμαι όρθιος και θα κρατηθώ μέχρι τέλους όρθιος!» ήταν η απάντηση του Γιάννη Μανιάτη.

Το επεισόδιο έληξε με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής να αποχωρεί από την αίθουσα της Ολομέλειας, βρίζοντας όσους ήταν και δεν ήταν εκεί. «Απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια, αλήτες» ήταν μερικά από τα. κοσμητικά επίθετα που ακούστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: