Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΕΚΟ footvolley 2012, το διήμερο 14-15 Αυγούστου 2012, στην παραλία Λούτσας Πρέβεζας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΕΚΟ footvolley 2012
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά footvolley που διεξήχθη στην πανέμορφη παραλία της Λούτσας στην Πρέβεζα.

IMG 8269

Το τουρνουά που διήρκεσε δύο ημέρες, αποτέλεσε πόλο έλξης για τους θεατές, από την Ήπειρο, αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας, που ήλθαν ειδικά γι΄αυτό, που από νωρίς βρέθηκαν στο café W για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και οι αθλητές που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ξεχωριστό θέαμα αλλά και διασκέδαση.

Η παραλία για δύο ημέρες είχε άρωμα Βραζιλίας αφού εκτός από τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν οι βραζιλιάνες χορεύτριες έδωσαν μια διαφορετική νότα στη διάρκεια του τουρνουά.

IMG 8188

Νικητές του τουρνουά αναδείχθηκε το ζευγάρι των Σοάρες/Μπίρο και όπως δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα, ο τελικός ήταν πιο εύκολος από όσο περίμεναν, ενώ δεν παρέλειψαν να επισημάνουν το όμορφο τοπίο και την άψογη φιλοξενία στην παραλία της Λούτσας.

IMG 8147

Για ένα συναρπαστικό τουρνουά το οποίο μπορεί και πρέπει να γίνει θεσμός για την Λούτσα και για το δήμο Πάργας έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Πάργας κ. Σμπίλιας, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων κ. Κολόκας έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και υπογράμμισε ότι τέτοιες δραστηριότητες και διοργανώσεις θα πρέπει να φιλοξενούνται σε όλες τις ακτές της Ηπείρου.

IMG 8251

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απαραίτητες βραβεύσεις και την απονομή των μεταλλίων και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Καλοκαίρι.

Δείτε σχετικό βίντεο των αγώνων.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: