Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

''Τι στο διάολο'' είπε ο Γιούνκερ '', μόνο ο Τραγάκης θα διορίζει τα παιδιά του, τις νύφες του και τους κολλητούς του στη Βουλή;'' και ζήτησε ένα ρουσφέτι.Δείτε τι ζήτησε ο Γιούνκερ από τον Σαμαρά!!!


«Αυτό είναι Ευρώπη» είπε δείχνοντας τον Παρθενώνα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, κατά την επίσκεψή του στο Μουσείο της Ακρόπολης, εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο τη διάθεσή του να βοηθήσει την Ελλάδα. Ο λόγος όμως του θαυμασμού ήταν άλλος!!!
Ο πρόεδρος του Eurogroup ήθελε, όταν θα σταματήσει να είναι πρόεδρος, να υπάρχει δουλειά γι' αυτόν στο Μουσείο της Ακρόπολης. Μαθαίνοντας εν τω μεταξύ ότι εδώ στην Ελλάδα ο καθένας βουλευτής,- για καποιον Τραγάκη άκουσε να μιλάνε, ότι διόρισε όλο του το σόι, στη Βουλή των Ελλήνων- κάνει διορισμούς ακόμη και αν η χώρα είναι στα πρόθυρα της στάσης πληρωμών. Ποιος λοιπόν ο κατάλληλος άνθρωπος για να σε διορίσει στο Μουσείο; Μα φυσικά ο πατριώτης Πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς.
''Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να είσαι . Καλαματιανός'', είπε. Και έτρεξε να μεταδημοτεύσει στον Μελιγαλά! Το επιτρέπει αυτό για τους Πρωθυπουργούς η νομοθεσία του Λουξεμβούργου
Βέβαια ο Γιούνγκερ τα είχε όλα υπόψη του γιατί είχε διαβάσει την παρακάτω σχετική ανάρτηση μας και είχε δει και το βίντεο που παίχθηκε στην σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.

Μουσείο Ακρόπολης ή ... σαν πας στην Καλαμάτα; Οι ρουσφετολογικοί διορισμοί του Αντώνη Σαμαρά


«Σαν πας στην Καλαμάτα» λέει το δημοτικό τραγούδι. Κάπως έτσι ένιωθε κάποιος και το 2009 όταν ξεκίνησε η λειτουργία του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Όταν έμπαινες στο Μουσείο νόμιζες ότι είχες πάει στην Καλαμάτα, αφού πάρα πολλοί υπάλληλοι του Μουσείου κατάγονταν από τη Μεσσηνία, τόπο καταγωγής του Αντώνη Σαμαρά.


Σατανική σύμπτωση: υπουργός πολιτισμού - εγκαινίασε μάλιστα το Μουσείο - εκείνη την περίοδο είναι ο Αντώνης Σαμαράς, του οποίου η εκλογική περιφέρεια είναι η Μεσσηνία! Η καταπληκτική απάντηση του διευθυντή του Μουσείου, Δημήτρη Παντερμαλή, ήταν πως από τους 126 υπαλλήλους, μόλις (!) 27 ήταν κάτοικοι Μεσσηνίας. Άλλοι 27 προέρχονταν από άλλες περιοχές της Ελλάδας και οι υπόλοιποι ήταν από την Αθήνα.
Πέρα από το γεγονός ότι μεταξύ των «Αθηναίων» υπήρχαν και αρκετοί Μεσσήνιοι (όπως προκύπτει άλλωστε και από το ρεπορτάζ!), το γεγονός και μόνο πως ο αριθμός των υπαλλήλων από τη Μεσσηνία είναι ίδιος με το αριθμό των υπαλλήλων από όλη την υπόλοιπη περιφέρεια, είναι ενδεικτικό μιας διακριτής μεταχείρισης των εκλογικών φίλων του κ. Σαμαρά.
Άλλωστε, οι υπάλληλοι ακούγονται και στο βίντεο του ρεπορτάζ να λένε πως «όλοι εδώ από την Καλαμάτα είναι»!


Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά, μετά από αυτά, αλλά και μετά από όλα όσα έχουμε δει ως τώρα. Ένα μόνο: για πείτε τώρα, κύριε Σαμαρά, με τι μούτρα εμφανίζεστε ακόμη μπροστά μας για να μας πείσετε πώς θα οδηγήσετε στην αναγέννηση αυτής της χώρας;


Δείτε σχετικό βίντεο με τους διορισμούς του Σαμαρά


www.piatsadipolo.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: