Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

O Xρήστος Κατσιώτης, από το Κοτσανόπουλο, βουλευτής πλέον του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας. Μάχη για την είσοδό του στην Βουλή δίνει ο Πρεβεζάνος Ευκλείδης Τσακαλώτος.



Ευκλείδης Τσακαλώτος                

Η παρουσία της Πρέβεζας  στη νέα Βουλή αναμένεται  δυναμική.


Σύμφωνα με την καταμέτρηση του 99,08 των ψηφοδελτίων  της  Β΄Αθηνών στο νέο κοινοβούλιο θα συμμετάσχει και  ο Χρήστος Κατσιώτης με  το ΚΚΕ ο οποίος κατάγεται από το Ανω Κοτσανόπουλο, ενώ μάχη για να μπει στην βουλή με το ΣΥΡΙΖΑ δίνει μέχρι αυτή την ώρα ο Πρεβεζάνος καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευκλείδης Τσακαλώτος.



 Ο Χρήστος Κατσιώτης ασχολήθηκε με τον τουριστικό κλάδο  έχει έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δράση,  είναι  μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ  και έχει διεκδικήσει και το αξίωμα  του  Δημάρχου  ως υποψήφιος  σε Δήμο της Αττικής.

 Ο Ευκλείδης  γεννήθηκε το 1960 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενώ  σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και του Sussex. Δίδαξε επί τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Kent.

 Aπό το 1993 ζει στην Ελλάδα και στις βουλευτικές εκλογές του 2004 ήταν υποψήφιος στη Πρέβεζα με το Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: