Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Αμίλητος ο 29χρονος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας προσήχθη λίγο μετά τις δέκα το πρωί ο 29χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Ο ίδιος πολύ νωρίς το πρωί τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ανέφερε ότι βρίσκεται στο χωριό Δαφνούλα της Ευρυτανίας και επιθυμεί να παραδοθεί.

Δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας μετέβη στο χωριό και προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 29χρονος δεν είπε ούτε λέξη φτάνοντας στην Αστυνομική Διεύθυνση της Άρτας και δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν μετάνιωσε για την πράξη του.

Ο νεαρός το απόγευμα της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του ενώ είχε πυροβολήσει και εναντίον της πρώην συζύγου του.

Είχε μεταβεί στο σπίτι τους προκειμένου να δει το δίχρονο παιδί τους. Ακολούθησε καβγάς καθώς απαίτησε να πάρει για λίγες μέρες το παιδί στο σπίτι του.

Τότε ο 29χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε αρχικά εναντίον της 36χρονης πρώην συζύγου του και στη συνέχεια εναντίον του πατέρα της ο οποίος θέλησε να προστατεύσει την κόρη του και το εγγόνι του.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε προς την ορεινή περιοχή. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα όρια των Νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας αργά τη νύχτα.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του πήρε τέλος καθώς παραδόθηκε στις αρχές.

https://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: