Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Πάλι πρόεδρος Δ. Σ. Δήμου Αρταίων ο Κώστας Τράμπας, εκλογή οικονομικής επιτροπής και ποιότητας ζωής

Με το ξεκίνημα της νέα χρονιάς και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν οι διεργασίες εκλογής του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της συνεδρίασης και κατά την είσοδο των Συμβούλων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου, πραγματοποιήθηκαν rapid test στην είσοδο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Συμβουλίου ευχόμενος το 2022 να είναι μια χρονιά υγείας και ευημερίας αναφέρθηκε στην εκλογική διαδικασία:

Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες για το Δήμο Αρταίων προέκυψαν τα εξής:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη με 19 ψήφους ο Κωνσταντίνος Τράμπας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ εξελέγη, με 16 ψήφους ο Απόστολος Πλατσούκας και Γραμματέας Δ.Σ εξελέγη με 24 ψήφους, η κα. Βικτωρία Βασιλάκη – Μητρογιώργου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνέχεια εξέλεξε τα μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής και της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι οποίες έχουν  την εξής σύνθεση:



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τσιρογιάννης Χρήστος, Πρόεδρος

 Σιαφάκας Χριστόφορος

Λιόντος Νικόλαος

Πανέτας Γιώργος

Χαρακλιάς Κωνσταντίνος

Ταπραντζή Πολυξένη

Αγγέλης Χρήστος

Νταλάκας Δημήτριος

Καλλώνης Στράτος 


ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Τσιρογιάννης Χρήστος, Πρόεδρος

 Κοτσαρίνης Μιχάλης

Χρηστούλης Σωτήρης

Κωλέτσος Παντελής

Σφήκας Δημήτρης

Χουλιάρα Χαρίκλεια

Σκανδάλης Ευάγγελος

Καραγέωργος Γιώργος

Ζιώβας Βησσαρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: