Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

« Φέρε μια τσάντα τρόφιμα και πες το και σε δύο φίλους.». Συγκέντρωση τροφίμων και αναλωσίμων προϊόντων στο κτήμα των Ηπειρωτών, οδός τέρμα Αν.Τσίρκα στη Νέα Μάκρη το Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017.


Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης, Μαραθώνα, Ραφήνας, Πικερμίου, υπηρετώντας την κοινωνική ευθύνη της, συγκεντρώνει τρόφιμα και αναλώσιμα για να στηρίξει τη Κιβωτό του Κόσμου και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Μαραθώνα Νέας Μάκρης και Ραφήνας Πικερμίου.

Σας προσκαλεί
το Σάββατο στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και τη Κυριακή στις 10 Δεκεμβρίου 2017 από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα στο κτήμα της, οδός τέρμα Αν. Τσίρκα, Νέα Μάκρη.
Σκοπός είναι να ενισχύσουμε όλοι μαζί, το κοινωνικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου καθώς και των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων Μαραθώνα Νέας Μάκρης και Ραφήνας Πικερμίου.



Το σύνθημά μας :
« Φέρε μια τσάντα τρόφιμα και πες το και σε δύο φίλους.».


Συλλέγουμε :
Τρόφιμα
Κρέατα (φρέσκα και κατεψυγμένα)
Ψαρικά (κατεψυγμένα χωρίς κόκκαλο ψάρια)
Κατεψυγμένα λαχανικά (αρακάς-Φασολάκια)
Κατεψυγμένες σφολιάτες (τυροπιτάκια –Σπανακοπιτάκια κτλ)
Φρέσκα Φρούτα, Λαχανικά
Τυριά (Κίτρινο –Φέτα)
Σνακ – Μπισκότα-Σοκολάτες - Αλμυρά Σνακ Κρουασάν
Ζυμαρικά, Όσπρια, Ρύζι Κίτρινο, Δημητριακά
Χυμοί, Ελαιόλαδο
Αναλώσιμα
Απορρυπαντικά, Μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, Καθαριστικά,.

Στο κτήμα θα σας καλωσορίσουμε και θα σας κεράσουμε τσίπουρο και παραδοσιακές Ηπειρώτικες πίτες.

Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 από τον Πατέρα Αντώνιο και σκοπός της είναι να καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Αυτή τη στιγμή φροντίζει πάνω από 400 παιδιά που βιώνουν αυτή τη στιγμή τη φροντίδα, την αγάπη και την ειρήνη. Δανειζόμενοι τα λόγια του πατέρα Αντώνιου: «Η αγάπη τρόπους μηχανεύεται και δεν έχει σύνορα και όρους»
Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης, Ραφήνας, Μαραθώνα και Πικερμίου μετράει ήδη 37 χρόνια ιστορίας. Το όραμά της είναι η ανάπτυξη του πνεύματος της συναδέλφωσης, της αλληλεγγύης και της προώθησης δημιουργικών ιδεών και πρακτικών για την διατήρηση, προβολή και διάδοση της Ηπειρώτικης κουλτούρας, σκέψης και πολιτισμού.


Επικοινωνία
Μέιλ adelfotita.ipiroton@gmail.com
Fb Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης – Ραφήνας – Μαραθώνα

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Βασιλείου και τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: