Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Οι λαθρεπιβάτες του ΠΑΣΟΚ !...


Ο φερόμενος ως Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ, ένας τύπος ονόματι Δατσέρης, βγήκε στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ και είπε φωναχτά, εκείνο που τους τελευταίους μήνες, όλο το Βενιζελολόϊ, που εγκαταστάθηκε στην Ιπποκράτους από τον περασμένο Μάρτη, τόχει ως βασική παράμετρο της επιχειρηματολογίας τους.
Αποτυπώνοντας το μένος τους και την περιφρόνησή του για το Κίνημα και την ιστορία του, ο εν λόγω φιόγκος είπε, μεταξύ άλλων και τα εξής : «.«υπήρξε στην Μεταπολίτευση μια περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα που ιδρύθηκε στη Μεταπολίτευση δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη Μεταπολίτευση. Ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της Μεταπολίτευσης.».
Αυτό το καθήκι, παραμένει στη θέση του και μανατζάρει, εννοείται, την πολιτική του Βενιζέλου, για την ανασύσταση του κόμματος.

Οι λαθρεπιβάτες, που μπήκαν νύχτα και καμουφλαρισμένοι στο «πλοίο», βρήκαν την ευκαιρία και το κατέλαβαν. Δυστυχώς είναι, πλέον, περισσότερο από σίγουρο, πως το οδηγούν στα βράχια και στη ολοκληρωτική καταστροφή του, υλοποιώντας συγκεκριμένη αποστολή !...

www.logoplokies.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: