Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Και έσονται εις σάρκαν μίαν.

Μετά τη διεύρυνση της ΝΔ εκ δεξιών με τα φασιστοειδή Γεωργιάδη και Βορίδη , αρχηγό της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου κλπ, ακολουθεί η διεύρυνση εκ του κέντρου με τα πτώματα του ΠΑΣΟΚ.

Επικεφαλής της κίνησης για την οργανωμένη απορρόφηση του ΠΑΣΟΚ είναι ο ίδιος ο Βενιζέλος που όλοι οι κινήσεις του-χυδαίες επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, στήριξη του Σαμαρά, συνειδητή διάλυση του ΠΑΣΟΚ στοχεύουν στην ένωση εις σάρκαν μίαν με τα υπολείμματα της ΝΔ κάτω από την ομπρέλα μιας δήθεν ευρωπαϊκής παράταξης.

Πρώτο βήμα θα είναι η ανάληψη από τον Χοντροβαγγέλα της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης, δεύτερος η κατάληψη της α΄θέσης στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και ο απώτερος η ίδια η αρχηγία του κόμματος, μιας και ο περί ου ο λόγος ελπίζει ότι θα γίνει ο νέος Μητσοτάκης, αφού θα εκτιμηθούν τα αντίστοιχα προσόντα του, όπως θράσος, εξουσιομανία, διαπλοκή με τα κάθε είδους συμφέροντα.

Τα χειροκροτήματα των Νεοδημοκρατών βουλευτών στη βουλή, οι επευφημίες, και όσα συμβαίνουν τελευταία διαμορφώνουν και το κατάλληλο κλίμα για να γίνει αποδεκτός από τη βάση της κεντροδεξιάς ο νέος γαμπρός που θα αναλάβει τη διεύθυνση του μαγαζιού.

Και ο Σαμαράς; 

Αυτός θα οδηγήσει το όχημα στις νέες εκλογές και ύστερα τον περιμένει το ..Χάρβαρντ.

www.apokaukos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: