Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αναζητούν επειγόντως τον Έλληνα Μίτ Ρόμνευ!


Το βλέπουν το κακό να πλησιάζει καθώς το σύστημα ετοιμάζεται να ανατρέψει την κυβέρνηση Σαμαρά, εξαγοράζοντας ένα από τα 3 κόμματα-μαντέψτε- που την στηρίζουν!


Μπορεί χρονικά να απέχουμε από την υπόθεση Συμπιλίδη, οι συνθήκες όμως που πάνε να διαμορφωθούν είναι παρόμοιες με εκείνες που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Για την ανατροπή του τεράστιες ευθύνες θα έχει και ο ίδιος ο Σαμαράς, ο οποίος στελεχώνει τις ευαίσθητες υπηρεσίες και οργανισμούς με κριτήριο την πολιτική του ανασφάλεια. Το γεγονός ότι εξακολουθεί να διορίζει ανεπαρκείς καλαματιανούς και συντοπίτες του γενικότερα ακούγεται τόσο παρωχημένο στην εποχή της Apple και της Μicrosoft.

Aυτή ακριβώς η νοοτροπία επιτρέπει και στο βαθύ κράτος της διαπλοκής να ανασυνταχθεί αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο σαπισμένα υλικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο θρυλικός Γκαγκάτσης, ο οποίο παρ' ολίγο να επιστρέψει την προεδρία της ΕΠΟ.

Το μοιραίο απεφεύχθη την τελευταία στιγμή χάρη στην αντίδραση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του διευθυντή της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» Γιάννη Κουρτάκη.

Μέσα σ΄ αυτό το νοσηρό κλίμα του ξιπασμού κάποιοι αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές λύσεις για την επόμενη μέρα που δεν θα υπάρχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην εξουσία προκαλώντας έκρηξη οργής στη κοινή γνώμη εξαιτίας της αδυναμίας του να υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε. 

Αν το πρώτο ελικόπτερο έλθει για τον Σαμαρά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως το δεύτερο θα είναι για τον Αλέξη Τσίπρα!

Έτσι λοιπόν κεντροδεξιοί επιχειρηματίες έχουν επιστρατεύσει ένα διάσημο και στην Ελλάδα γραφείο αναζήτησης στελεχών ώστε να εντοπίσει τον Έλληνα Μιτ Ρόμνευ. Τον επιχειρηματία με τα αμερικάνικα χαρακτηριστικά (θεληματικό πηγούνι, γκρίζους κροτάφους και πολύ μπλα-μπλά) ώστε να βγει μπροστά ανακόπτωντας το ρεύμα της Χρυσής Αυγής και κερδίζοντας τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. Μόνο έτσι θα τελειώσει οριστικά το παραδοσιακό και διαβρωμένο πολιτικό προσωπικό που μας έφτασε ως εδώ.

Ήδη έχουν εντοπιστεί τα πρώτα 4-5 πρόσωπα με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι και κυρίως έτοιμοι να κάνουν την μεγάλη έκπληξη που δεν κατάφερε-λόγω χαρακτήρος- ο Θάνος Τζήμερος...

Από την Ιόλη Πιερίδη 

www.kourdistoportocali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: