Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Προς κ. Τραγάκη και λοιπούς καλούς ανθρώπους... εθνοπατέρες, ιδιοκτήτες της Βουλής των Ελλήνων.


Σας περικαλώ κ Τραγάκη μας, διορίστε με κι εμένα στη βουλή. Μέγιστε κύριε Πολύδωρα εσύ που σαν νέος θεός Αίολος οδήγησε τους στρατηγούς ανέμους σου να φυσήξουν ευνοϊκώς και δια τον Μήτσον τον Τούφα ή Χλεμπόνα ή Μπατηράκια, ,ίνα βολευτεί κι αυτός ο έρμος στο μαγαζί σας(βουλή)

Το γνωρίζω βεβαίως ότι είναι δύσκολον τι καθότι οι καιροί ου μενετοί, αλλά όλο και κάτι θα κάνετε. .Σεις που διορίσατε ούλον σας το σόι και έτσι όπως την πάτε τη δουλειά, είτε με προξενιά είτε μεθ έρωντος, κάποια στιγμή (ουχί μακρινή)θα γένετε ούλοι συγγενείς μεταξύ σας εκεί μέσα.(μια ωραία ατμόσφαιρα). Βαλτέ με και με στο κόλπο ρε μόρτες, να σωθώ που δεν έχω στον ήλιο μοίρα.

Θα μου πείτε και ορθώς ''Δεν ημπορείτε κύριε να διορισθείτε εδώ και απορούμε διά το θράσον σας καθ ότι δεν έχετε ένα τουλάχιστον προσόν που είναι αναγκαίο. Το απαραίτητο Pedigree. Έτσι σκέτος και πτωχός δε γιένεται


Μα κύριε Πετσάλνικε σεις που αλλάξατε ως και τα μάρμαρα του προαύλιου τις βουλής(έφτιαξε διάδρομο) καθ ότι γλιστρούσαν οι κυρίες, λέει, με τα τακούνια και τρώγουσες σαβούρντες αεροπλανικές ως δεν αρμόζει εις υπαλλήλους τοιαύτης θέσεως και ράτσας να μπλαστρώνονται καταγής(σωστό) αλλά ταιριάζει που κόψατε τη μισή σύνταξη σε γνωστή μου κυρία μετά από σαράντα χρόνια δουλείας στα μεταλλεία Χαλκιδικής,(άσχετο αλλά μια και ομιλούμε περί μέτρων και σταθμών) δεν ημπορείτε να με βολέψετε? Δέχομαι και εν ανάγκη να με υιοθετήσετε, Πάρτε με ως Φιλιππινεζα να βγάζω βόλτα το σκυλάκι σας .Βρείτε έναν τρόπο να με κάνετε συγγενή σας κι από μένα ότι θέτε.

Επανέρχομαι το λοιπόν ,αψηλέ άντρα, κύριε Τραγάκη και προσπέφτω στους πόδας σας .Διόρισε με και θάβρεις εσύ τη δικαιολογία ,δε σε φοβάμαι. Θα πεις ότι είμαι της απόλυτου εμπιστοσύνης σου, ότι είμαι απολύτως απαραίτητος δια την λειτουργίαν του κατεστήματος, ότι δεν φταις εσύ αλλά ο νόμος που ήτο άδικος (παρεμπιπτόντως ο νόμος αυτός αυτοσυντάχθη, αυτοψηψήσθη και αυτοεφαρμόσθη).Άρα λοιπόν που το πταίξιμον. Θα σας πτύσσουν? Ελα αδελφέ, σεις και οι όμοιοι σας δεν καταλαβαίνετε από τοιούτα, σηκώνεται την ομπρέλα κι όλα καλά. Πάντως άκουσα (επιφυλάσσομαι δια την πληροφορίαν του διαδικτύου) ότι ο Ανδρέας ο Λυκουρέντζος σας ξεπέρασε όλους καθ ότι σε μια μέρα διόρισε ,λέει ,δεκατρείς.

Ρε δεν θάχετε καρέκλες να καθίσετε κει μέσα. Σας προτείνω το λοιπόν να το πάτε με βάρδιες .Είκοσι λεπτά όρθιος ,είκοσι καθιστός και δος του κι αλλαγή(μην κουραζόμεθα κιόλας)βάρδιες δυο κι όλα θα πάνε καλά(λίγο συνωστισμός στις τουαλέτας και τους διάδρομους ε! δεν χάθηκε κι ο κόσμος) Υστερα ασε τους Τροϊκανούς να φωνασκούσι περί δημοσίων υπαλλήλων. Διώχτε έτσι καμμια τριανταριά χιλιάδας ΑΛΛΟΥΣ ,άσχετους,και πατσίζομεν


Πάντως κύριε Τραγάκη μου τώρα που τα καταφέρατε, όλοι εμείς οι υπόλοιποι, πτωχομπινέδαι και μη, να πληρώνουμε και νάχουμε αναλάβει εργολαβικώς την κηδεμονίαν όλου σας του σογιού(και άλλων πολλών εθνοπατέρων) μπορείτε πλέον να ασχοληθείτε απερίσπαστος πια και άνευ υποχρεώσεων με το εθνικό σας έργο. Ευχαριστούμε άρχοντα εσένα, τον σαμουράι Βύρωνα, τον παρ ολίγον πρωθυπουργό και εμπνευστή του ξενώνα δι ολίγους ,Πετσάλνικο και όλους τους εθνοπατέρες και τα σόγια τους ,ο θεός να σας έχει γερούς, να μπορείτε να τρώτε με μασέλες δέκα και να ζείτε ανέτως στο μαγαζί σας , εν ειρήνη και ευδαιμονία .Όσο για κείνα τα παγωμένα σας χαμόγελα(ντάλα καλοκαίρι) ε!! τι να κάνουμε θα τα πάρουμε κατάπλασμα για τον καύσωνα. Μόνο και μη στενοχωριέστε για μας και μας πάθετε και τίποτις. Και τι θα απογίνουμε χωρίς εσάς.

Ο (δυστυχώς) αδιόριστος
Μήτσος ο Τούφας



www.press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: