Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

«Σκληρή δουλειά και θετικά αποτελέσματα» το... σύνθημα στην επίσημη πρώτη της ''Νικόπολης'' Πρέβεζας.

«Σκληρή δουλειά» το... σύνθημα στην επίσημη πρώτη της Νικόπολης

Ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου και επίσημα η προετοιμασία της Νικόπολης, εν όψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωταθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Το σύνθημα της ομάδας, όπως προέκυψε από τα πρώτα λεπτά της προπόνησης, είναι «σκληρή δουλειά», ώστε να φτάσει η Νικόπολη σε ένα αγωνιστικό επίπεδο τέτοιο, που θα της επιτρέψει και τη φετινή σεζόν να πρωταγωνιστήσει στη κατηγορία και παράλληλα να παίξει και καλό μπάσκετ.

Αυτή άλλωστε είναι και η επιθυμία του προπονητή της ομάδας Νεκτάριου Βαβέτση, ο οποίος στη χθεσινή πρώτη προπόνηση, δούλεψε με τους παίκτες του για αρκετές ώρες πάνω σε βασικές αρχές για τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της Νικόπολης τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» στην πρώτη έδωσε και ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τη φετινή σεζόν με την εμπειρία του την αγωνιστική προσπάθεια της Νικόπολης.

Τον προπονητή και τους παίκτες επισκέφτηκαν χθες ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Δημήτρης Κωνής, ο οποίος ευχήθηκε καλό ξεκίνημα και ο γενικός γραμματέας της ομάδας Θοδωρής Μυζίκος.
Νεκτάριος Βαβέτσης: «Στόχος της ομάδας είναι πάντα να πρωταγωνιστεί»
Ο Νεκτάριος Βαβέτσης δήλωσε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας: «Θα είμαστε μια καινούρια ομάδα και πάλι φέτος. Στο ξεκίνημα κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια, είναι πολλά παιδιά που είναι καινούρια και θα είναι δύσκολο να ''δέσουμε'', ειδικά τον πρώτο καιρό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πολλή προπόνηση μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να φέρουμε κάποια αποτελέσματα, όχι τόσο σε θέμα νίκης, αλλά να παίξουμε καλό μπάσκετ και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Από τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλα, σίγουρα θα χρειαστούμε αρκετή δουλειά.

Προσπαθούμε να βάλουμε κάποιες βασικές αρχές στο παιχνίδι μας τόσο στην άμυνα οσο και στην επίθεση και να καταλάβουν τα νέα παιδιά που ήρθαν τώρα, τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της ομάδας. Πάνω στη φυσική κατάσταση θα δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο, δε θα πάμε σε κάποιον εξωτερικό χώρο».

IMG 8458

Παράλληλα, ο τεχνικός της Νικόπολης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθους της Πρέβεζας:

«Το μήνυμα είναι ένα: Ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν μέσα στο κλειστό της Πρέβεζας για την ομάδα της πόλης και θα πρέπει να έρθουν οι φίλαθλοι και να δουν τη δουλειά τους. Είναι σημαντικό γιατί όλα αυτά τα παιδιά είναι από την Πρέβεζα. Δεν υπάρχουν μεταγραφές. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν, αφιλοκερδώς κιόλας, σπαταλούν ώρες τους. Έχουμε διπλές προπονήσεις κάποιες φορές.
Είναι σημαντικό ότι αυτοί οι άνθρωποι παλεύουν για την πόλη τους και αφιλοκερδώς μάλιστα».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, ο κ. Βαβέτσης ξεκαθάρισε: «Στόχος της ομάδας είναι πάντα να πρωταγωνιστεί. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω πού ακριβώς θα φτάσουμε, σίγουρα όμως θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Το αν θα διεκδικήσουμε κάτι είναι καθαρά στο χέρι μας, θα εξαρτηθεί από τη δουλειά που θα κάνουμε. Δε θα σταθώ στο υλικό που θα υπάρχει, θα σταθώ στη δουλειά που θα κάνουμε. Θεωρώ ότι όλοι μπορούν να παίξουν μπάσκετ αν έχουν διάθεση».


Δείτε το βίντεο της έναρξης της προετοιμασίας


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: