Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Της παράβασης το... κάγκελο στην Πρέβεζα, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ

Της παράβασης το... κάγκελο στην Πρέβεζα, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ

Οι «ράμπο» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, «επισκέφτηκαν» για ακόμη μια φορά την Πρέβεζα το χρονικό διάστημα 3/8-6/8 και διαπίστωσαν μεγάλες... δόσεις παραβατικότητας στους ελέγχους που διεξήγαγαν.

Αρχικά σε Πρέβεζα (Πάργα, Βράχο, Λούτσα)-Θεσπρωτία έκαναν 15 ελέγχους και εντόπισαν 10 παραβάτες σε 15 ξεχωριστές παραβάσεις. Το ποσοστό παραβατικότητας ανήλθε στο 66,67%.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν ελέγχους στην περιοχή Λευκάδας-Πρέβεζας (Πρέβεζα, Κανάλι κ.α)-Βόνιτσας, όπου σε 17 ελέγχους διαπίστωσαν 12 παραβάτες σε 90(!) παραβάσεις. Το ποσοστό παραβατικότητας ανήλθε στο 71%.

Το ΣΔΟΕ συνεχίζει τους στοχευμένους ελέγχους που έχει προγραμματίσει για τη θερινή περίοδο του τρέχοντος έτους σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση και αυξημένη οικονομική δραστηριότητα, σε επιχειρήσεις κάθε μορφής και οικονομικού μεγέθους. Στόχος αυτών των ελέγχων είναι αφενός η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και αφετέρου η δημιουργία κλίματος πρόληψης.


Στο πλαίσιο αυτό και για το χρονικό διάστημα από 3/8/2012 - 6/8/2012 πραγματοποιήθηκαν 604 έλεγχοι, κατά τους οποίους βρέθηκαν 356 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 2010 παραβάσεις. Δηλαδή, το μέσο ποσοστό παραβατικότητας διαμορφώθηκε στο 58,94%.


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: