Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Άρχισε η προετοιμασία του Κεραυνού Θεσπρωτικού: Στόχος η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας και η καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, η προετοιμασία του Κεραυνού στο Δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού ΄΄Κατερίνα Θάνου΄΄ .


Το παρών στη πρώτη προπόνηση της ομάδας έδωσε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Περικλής Αθανασόπουλος, σύσσωμο το Δ.Σ. του Κεραυνού, το τεχνικό και βοηθητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και όλα τα νέα αποκτήματα.

Στην αρχή της <<πρώτης>> και πριν τον καθιερωμένο αγιασμό, παράγοντες της ομάδας, και ο προπονητής κ. Βαγγέλης Φίντζος μίλησαν στους παίκτες και έθεσαν ως πρωταρχικό στόχο να υπάρχει καλό κλίμα στον σύλλογο και οι παίκτες παλιοί και νέοι παίκτες να βρεθούν και μέσα στο γήπεδο για να δημιουργηθεί έτσι μια νέα δυνατή ομάδα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας που περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο, κάποιες ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις με και χωρίς μπάλα και στο τέλος διπλό.

Μετά το τέλος της ΄΄πρώτης΄΄ του Κεραυνού ο προπονητής της ομάδας κ. Βαγγέλης Φίντζος μίλησε για τους στόχους του Κεραυνού στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε σχετικό βίντεο


www.prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: