Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Θεατρική παράσταση του έργου Ο Γενικός Επιθεωρητής, κωμωδία του Νικ. Γκόγκολ, στα Μηλιανά Άρτας

 

Aγαπητοί συμπατριώτες και εκπρόσωποι αρχών και φορέων,

Είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε στη θεατρική μας παράσταση του έργου Ο Γενικός Επιθεωρητής,  κωμωδία του Νικ. Γκόγκολ, που θα παιχτεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024, ΏΡΑ 20.30, ΣΤΟ ΝΕΟΚΤΙΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΗΛΙΑΝΩΝ.

Την στήριξη της παράστασης έχει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη και την καλλιτεχνική ευθύνη ο θίασός μου «Θέατρο Μηλιανών Άρτας», γενέτειράς μου, σε συνεργασία με τον Δήμο και όπως πάντα με τον Σύλλογο Μηλιανιτών Άρτας.

20 ερασιτέχνες ηθοποιοί όλων των ηλικιών ενσαρκώνουν τους ρόλους αυτού του έργου, γνωστού σε όλες τις θεατρικές σχολές του κόσμου για τον πλούτο των χαρακτήρων του και  για την εξαίρετη γραφή του.

Η ίδια παράσταση θα παιχτεί στη Γρέβια Πηγών Άρτας στις 21 Αυγούστου. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για την παράσταση της Γρέβιας Πηγών.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας βοήθησαν και μας βοηθούν στο ανέβασμα του έργου, και ιδιαίτερα εσάς που θα έρθετε στην παράστασή μας από κοντά ή από (πολύ) πιο μακριά.

Παρακαλούμε να διαδώσετε την πληροφορία και στους γνωστούς σας.

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 35 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Επισυνάπτεται αφίσα.

Καλή διασκέδαση!

Ο επικεφαλής του θιάσου και σκηνοθέτης

Αριστείδης Λαυρέντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: