Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανία: Διαμαρτυρίες από χιλιάδες στην πλατεία Ανεξαρτησίας. Φωτογραφικό αφιέρωμα.


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς επέστρεψε στη δουλειά τη Δευτέρα μετά από τέσσερις ημέρες της ασθένειας. Διαδηλωτές σε όλη την Ουκρανία απαίτησαν να  παραιτηθεί.


Η μετάφραση των κειμένων που συνοδεύουν τις φωτογραφίες γίνεται αυτόματα από την google.

Στην παραπάνω φωτογραφία ένας αντικυβερνητικός διαδηλωτής στέκεται μπροστά από ένα οδόφραγμα στο Κίεβο στις 3 Φεβρουαρίου 2104. Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, ξεχωρίζει με υποσχέσεις στήριξης από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, συσπειρώθηκαν στην Ουκρανία, την Κυριακή, σε μια προσπάθεια να βγάζουν νέες παραχωρήσεις από τον Πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να δει σε κλείστηκαν Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, η οποία έχει γίνει το επίκεντρο των δύο μηνών κίνημα διαμαρτυρίας.


Οι άνθρωποι φαίνονται σε μια χρυσή τουαλέτα εγκατασταθεί από ακτιβιστές σε ένα βάθρο όπου το άγαλμα του Λένιν χρησιμοποιείται για να σταθεί πριν από την άρπαξαν κάτω από διαδηλωτές, στο Κίεβο, στις 3 Φεβρουαρίου 2014. Μεταξύ των κατηγοριών εναντίον του Ουκρανού Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς που έχουν τροφοδοτήσει τις διαδηλώσεις είναι η κατηγορία ότι είχε χρυσό τουαλέτες τοποθετούνται στο εκτεταμένο estate της χώρας του κοντά στο Κίεβο. Νωρίτερα, η ουκρανική ακτιβιστές απευθύνονται στα γραφεία του Κιέβου η γερμανική Deutsche Bank, υποστηρίζοντας ότι η διαχείριση των χρημάτων της διαφθοράς από τον εσωτερικό κύκλο προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς.


Ένας ιερέας κρατά μια εικόνα της Παναγίας στην πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο, στις 3 Φεβρουαρίου 2014 ως διαδηλωτές εξακολουθήσουν να ασκούν πίεση στην κυβέρνηση. Πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς επέστρεψε στην εργασία του μετά από τέσσερις ημέρες αναρρωτικής άδειας.


Οι σκηνές των αντικυβερνητικών διαδηλωτών δει στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο 3, Φεβρουαρίου, 2014. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ.


ΜΑΤ στέκονται σε έναν κλοιό που αντιμετωπίζει ένα οδόφραγμα των αντικυβερνητικών διαδηλωτών στο Κίεβο 3 Φλεβάρη 2014. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανούκοβιτς επέστρεψε στη δουλειά τη Δευτέρα μετά από τέσσερις ημέρες αναρρωτικής άδειας, που εκδίδει μια προειδοποίηση για άνοδο "ριζοσπαστισμού" μετά από περισσότερο από δύο μήνες της αναταραχής στους δρόμους, αλλά χωρίς να δίνει λόγο σε ένα νέο πρωθυπουργό.


Μια γυναίκα στέκεται πριν από ένα οδόφραγμα στο Κίεβο στις 3 Φεβρουαρίου 2014. Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ουκρανία, την Κυριακή, σε μια προσπάθεια να βγάζουν νέες παραχωρήσεις από τον Πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ξεχωρίζει με υποσχέσεις στήριξης από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να δει σε κλείστηκαν στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου - που έχει γίνει το επίκεντρο των δύο μηνών κίνημα διαμαρτυρίας - και χιλιάδες άλλοι που φθάνουν.


Αντικυβερνητικών διαδηλωτών κρατώντας ασπίδες πάει κοντά σε ένα οδόφραγμα, όπως μια γυναίκα περνά από το Κίεβο 3 του Φλεβάρη, 2014. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανούκοβιτς θα επιστρέψουν στην εργασία τους τη Δευτέρα, τέσσερις ημέρες μετά από να πάει σε αναρρωτική άδεια, σύμφωνα με δήλωση που δημοσιεύθηκε στο προεδρικό ιστοσελίδα την Κυριακή. Γιανούκοβιτς αντιμετωπίζει μια σοβαρή κρίση και εκτεταμένες διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης.


Μια αντικυβερνητικές διαδηλωτής φοράει μια μάσκα του Γκάι Φωκς, όπως ο ίδιος βρίσκεται σε ένα οδόφραγμα στο Κίεβο, 3 Φεβρουαρίου 2014.


Μια αντικυβερνητικές διαδηλωτής στέκεται φρουρός ως υπότροφος διαδηλωτής αγκαλιάζει την κοπέλα του σε ένα οδόφραγμα που αντιμετωπίζει κλοιό των ΜΑΤ στο Κίεβο 3 Φεβρουαρίου 2014.


Μια αντικυβερνητικές διαδηλωτή αντανακλάται σε έναν καθρέφτη που στέκεται φρουρός για ένα στο Κίεβο 3, Φεβρουαρίου του 2014.


Μια εικόνα της Γιούλια Τιμοσένκο τοποθετείται σε ένα οδόφραγμα γίνονται από αντικυβερνητικών διαδηλωτών στο Κίεβο στις 3 Φεβρουαρίου 2014. Τιμοσένκο είναι ο πρώην πρωθυπουργός, φυλακίστηκε σε μια πράξη πολιτικής αντεκδίκησης.


Ένας άντρας παίζει πιάνο σε αντικυβερνητική διαδήλωση στρατόπεδο σκηνή στο κέντρο του Κιέβου 3 Φεβρουαρίου του 2014.


Τα μέλη της ριζοσπαστικής ομάδας Pravy Sektor (δεξιά Τομέα) πρακτική οδομαχίες στο κέντρο του Κιέβου, Ουκρανία, Δευτέρα, 3, Φεβρουαρίου, 2014.


Ακτιβιστές της Δημοκρατικής Συμμαχίας κόμμα βουτιά αντίγραφο του ευρώ υπέγραψαν «Σταματήστε το αίμα!" σε συμβολική αίμα κατά τη διάρκεια της δράσης διαμαρτυρίας μπροστά από την Deutsche Bank στην Ουκρανία γραφείο στο Κίεβο στις 3 Φεβρουαρίου 2014. Οι διαδηλωτές ζητούν την γερμανική τράπεζα να σταματήσει τη συνεργασία με τις τράπεζες και με τις εταιρείες που ανήκει στην οικογένεια Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς.


Μια αντικυβερνητικές διαδηλωτής στέκεται σε ένα οδόφραγμα στο Κίεβο στις 3 Φεβρουαρίου 2014.



Ένα κοκτέιλ Μολότοφ κρέμεται σε μια επικεφαλίδα οδόφραγμα στο Κίεβο για Independence Square Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014. Πρόεδρος της Ουκρανίας θα γυρίσει τη Δευτέρα από μια σύντομη αναρρωτική άδεια που είχε πυροδοτήσει ένα παιχνίδι εικασίας έπαιρνε τον εαυτό του από τη δράση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για να παραιτηθεί ή για την καταστολή των ευρεία αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: