Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Στην Πρέβεζα, από αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι και την Κυριακή 2 Μαρτίου, το 22ο Επιστημονικό Σεμινάριο του Ελληνικού Κολεγίου Υπέρτασης και Νεφρολογίας


Ένα σημαντικό ιατρικό γεγονός θα φιλοξενήσει από 28 Φεβρουαρίου2014, μέχρι και τη Κυριακή 2 Μαρτίου η πόλη της Πρέβεζας. 


Ο λόγος για το 22ο Επιστημονικό Σεμινάριο του Ελληνικού Κολεγίου Υπέρτασης και Νεφρολογίας με θέμα τα «Πρωτεϊνουρικά σύνδρομα» που γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. 

Οι εργασίες του θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Margarona Royal» και θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας. 

Στην Πρέβεζα θα βρεθούν περίπου 120 σύνεδροι, από την επιστημονική οικογένεια Νεφρολογίας της Ελλάδας και της Κύπρου. Αναφερόμενος στη σπουδαία αυτή επιστημονική πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Σεμιναρίου, Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Πρεβέζης κ. Μάνθος Δαρδαμάνης τόνισε ότι «απώτερο σκοπό των διοργανωτών αποτελεί η παρουσίαση ενός επιστημονικού Προγράμματος υψηλού επιπέδου που θα πραγματεύεται συνολικά ένα από τα πιο «καυτά» προβλήματα της σύγχρονης Νεφρολογίας. «Παράλληλα με το μεγάλο επιστημονικό ειδικό της βάρος, θα αποτελέσει και αφορμή τουριστικής προβολής του τόπου μας, καθώς οι σύνεδροι θα έχουν, συγχρόνως με το Πρόγραμμα, την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές της Πρέβεζας και των γύρω περιοχών» σημείωσε, ο κ. Δαρδαμάνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: