Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ανάπλαση του Ανθόκηπου από το Δήμο Πρέβεζας

Ανάπλαση του Ανθόκηπου από το Δήμο Πρέβεζας

Πολλάκις έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για τις παιδικές χαρές εντός των ορίων του Δήμου Πρέβεζας και όχι μόνο. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, στην περίπτωση του Ανθόκηπου.

Εργαζόμενοι του Δήμου Πρέβεζας τις τελευταίες ημέρες, παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Ροπόκη, προχωρούν στην ανάπλαση του Ανθόκηπου. Έχουν γίνει χωματουργικές εργασίες, εργασίες ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμού, ενώ προβλέπεται να δημιουργηθούν διάδρομοι πρόσβασης για ΑΜΕΑ, και μπάρες προστασίας για τα μικρά παιδιά. Επιπλέον θα γίνει μία γενικότερη ανάπλαση του χώρου.
Στο πλαίσιο των εργασιών, θα γίνουν σημαντικές βελτιώσεις και στο πεζοδρόμιο πέριξ της παιδικής χαράς, αλλά και μπροστά από το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

101 0123


Συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Ροπόκη επί το... έργον, ο οποίος ανέφερε: «Με τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Η περιοχή εδώ προσφέρεται για να περνούν τον ελεύθερο χρόνο συμπολίτες μας, οικογένειες και τα παιδιά τους και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει πιο ποιοτική η ζωή τους. Ο Ανθόκηπος χρειαζόταν βελτιώσεις και σε αυτές θα προχωρήσουμε.

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, αλλά να κάνουμε πολλά. Επαναλαμβάνω, με αυτά που διαθέτουμε».


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου, θα γίνουν σύντομα βελτιώσεις και στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: