Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Εντυπωσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην συναυλία της, στην Πρέβεζα.

Εντυπωσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το παρατεταμένο χειροκρότημα του Πρεβεζάνικου κοινού εισέπραξαν η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο σολίστ Κλεόδωρος Αγόρας, υπό την διεύθυνση του διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας κ. Γιώργου Χλίτσιου, στη συναυλία που έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Η συναυλία ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Πρέβεζας για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Πρέβεζας και όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος ήταν μια από τις εκδηλώσεις που έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στις εκδηλώσεις που προγραμμάτισε ο δήμος μέσα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία.


IMG 2889 copy



«Σκοπός όλων των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης δεν είναι να δείξουμε τι καλοί που ήμασταν, αλλά κυρίως πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Η σημερινή εκδήλωση εκτός από την προφανή καλλιτεχνική της αξία επισημαίνει και τη σπουδαιότητα της συνεργασίας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε για την επίτευξη σημαντικών στόχων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κορωναίος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση.

orxhstra8

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης παρουσίασε ένα μουσικό ταξίδι από τις Τέσσερις Εποχές του Vivaldi μέχρι το έργο του Ντίνου Κωνσταντινίδη, ενώ η συναυλία ολοκληρώθηκε με το έργο του Σπύρου Δήμα "Ο Χορός του Ζαλόγγου" .


Δείτε σχετικό βίντεο



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: