Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η έκπληξη της Άντζελας Γκερέκου


Κανένα σημάδι ότι πρόκειται να μην ακολουθήσει την κομματική γραμμή του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση των μέτρων δεν είχε δείξει η βουλευτής Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου.

Η κυρία Γκερέκου που ψήφισε «παρούσα» στην χθεσινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή προς έκπληξη πολλών συναδέλφων της και δη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου έφερε όπως ήταν αναμενόμενο την διαγραφή της. Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρασκήνιο της στάσης της κυρίας Γκερέκου.

Μέχρι χτες αργά το απόγευμα η βουλευτής δήλωνε στα «πράσινα» πηγαδάκια ότι θα συμπλεύσει με την γραμμή του Ευάγγελου Βενιζέλου και το ονομά της δεν είχε αναφερθεί στη λίστα των «ανταρτών».

Παρόλα αυτά, η διαφωνία της με το ύφος των μέτρων και κυρίως σχετικά με τα εργασιακά ήταν «βαθιά» και δεν τιθασεύτηκε ούτε στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πριν την ψηφοφορία.

Έτσι, αργά το απόγευμα η κυρία Γκερέκου εξέφρασε τις αντιρρήσεις της και είχε ένα κρίσιμο τετ- α- τετ λίγη ώρα πριν αρχίσει η ψήφιση των μέτρων. Ωστόσο, η βουλευτής είχε πάρει την αποφασή της και έχοντας ήδη διαρραγεί η σχέση της με το νέο ΠΑΣΟΚ «αποχώρησε» από την γραμμή του κόμματος ψηφίζοντας παρούσα παρά τις προειδοποιήσεις Βενιζέλου για διαγραφή.

www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: