Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας: «ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ''ΔΩΔΩΝΗ''»

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας: «ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗ»

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΑΤΕ ενάντια στο ξεπούλημα της τράπεζας, που επιταχύνει την προσπάθεια της συγκυβέρνησης να προχωρήσει στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΔΩΔΩΝΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Συγκυβέρνηση και τρόικα ανακοίνωσαν την παραχώρηση της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς. Παραδίδουν στους τραπεζίτες τον ιδρώτα των εργαζομένων στην ΑΤΕ αλλά και τον πλήρη έλεγχο της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, ενώ την ίδια ώρα διαλαλούσαν ότι θα στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα.

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΑΤΕ ενάντια στο ξεπούλημα της τράπεζας. Ένα ξεπούλημα που επιταχύνει την προσπάθεια της συγκυβέρνησης να προχωρήσει στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΔΩΔΩΝΗ, μια αλλαγή που θα λειτουργήσει σε βάρος των κτηνοτρόφων αλλά και των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας καλεί σε παλλαϊκό πανηπειρωτικό ξεσηκωμό για να μην αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ''ΔΩΔΩΝΗ'' αλλά και της ΑΤΕ.

Πιστεύουμε ότι ο οργανωμένος κοινός αγώνας όλου του Λαού της Ηπείρου είναι αυτός που θα καθορίσει τις εξελίξεις και σε αυτή την κατεύθυνση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Καλούμε όλα τα Εργατικά Κέντρα της περιοχής και όλους τους φορείς σε συντονισμένο αγώνα ώστε να αποτρέψουμε την πώληση της ατμομηχανής της Ηπείρου.
ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: