Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Θεατρική παράσταση στα Μηλιανά Δήμου Γ.Καραϊσκάκη


Εγκαινιάζουμε επίσης εφέτος την παιδική-εφηβική σκηνή της ομάδας μας, αποτελούμενη από 15 παιδιά ηλικίας 9-15 ετών και έναν έφηβο 18 ετών, τα οποία θα μας παίξουν, ως εναρκτήριο μονόπρακτο, την ίδια βραδιά (πριν να παιχθεί η παραπάνω κωμωδία), το κλασικό έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, σε διασκευή για παιδιά.

Η συγκέντρωση των θεατών αρχίζει στις 8.30 μ.μ. και η παράσταση των δύο έργων, συνολικής διάρκειας μιάμισης ώρας, στις 8.45 μ.μ.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα, την κυρία Αγγελική Κούρτη και τα 25 (συνολικά) πρόσωπα που ερμηνεύουν τους ρόλους των, να σας έχουμε μαζί μας στην παράστασή μας.

Επισυνάπτεται αφίσα.

Για το έργο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ έχουμε διαλέξει, με προσωπική μου χορηγία, κοστούμια της εποχής που γράφτηκε και πρωτοπαίχθηκε το έργο (αρχές 17ου αιώνα), ενώ ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη καλύπτει, όπως κάθε χρόνο, τα ηχητικά και τα φωτιστικά που έρχονται από την πρωτεύουσα του νομού μας. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Για το έργο ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 39 τα κοστούμια είναι σύγχρονα.

Τα σκηνικά κατασκευάζει, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Μηλιανιτών.

Σας περιμένουμε!

Επίσης, μια μουσικοχορευτική βραδιά, οργανωμένη από τον σύλλογο της συνοικίας Αλώνια Μηλιανών, θα λάβει χώρα μετά από την παράσταση.

Για τη θεατρική ομάδα Μηλιανών Άρτας,

Με τιμή,

Ο σκηνοθέτης και θιασάρχης

Αριστείδης Λαυρέντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: