Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Η Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου γιόρτασε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου , την επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και της Ηπείρου

 Στην ΕΝΩΣΉ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάσαμε με ιδιαίτερη λαμπρότητα την απελευθέρωση των ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ. Ως πρόεδρος και εκ μέρους του Δ.Σ να ευχαριστήσω όλους που παραβρέθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Μετά την δοξολογία έγινε κατάθεση στεφάνων: εκ μέρους του Δημάρχου ή αντιδήμαρχος κυρία Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, ο Ε Ε Σταυρός, ο σύλλογος ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Χαϊδαρίου, η ΈΝΩΣΉ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ιλίου, η ΈΝΩΣΉ ΑΡΚΆΔΩΝ, και η ΈΝΩΣΉ ΠΟΝΤΙΩΝ Περιστερίου, η ΑΔΕΛΦΌΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ και ή ΠΑΝΕΙΠΗΡΩΤΙΚΗ. Όλοι παρέστησαν με αντιπροσωπεία μελών ντυμένη με παραδοσιακές φορεσιές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σέ όλους, πλήθος κόσμου ανεβήκαμε στην αίθουσα του Δημαρχείου, τον πανηγυρικό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, ακούσαμε τραγούδια από την χορωδία του Συλλόγου μας μέ τον δάσκαλο Ευστάθιος Πολύζος .Στην συνέχεια είχε κέρασμα με τσίπουρο και πίτες παραδοσιακές και φυσικά γλέντι με την ορχήστρα του ΓΚΙΤΖΙΟΥ Χρήστου.

Και του χρόνου με υγεία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: