Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Λαιφασταιλτζής εκδότης στα γεράματα ο Κοντομηνάς για χάρη των κουμπάρων του.


Μυστήριο τρένο ο Κοντομηνάς. Αίφνης βρήκε λεφτά και επαναγόρασε το ποσοστό του στον Alpha από τους Γερμανούς και από αυτά που του περίσσευαν είπε να γίνει στα γεράματα και εκδότης lifestyle περιοδικών. Έτσι σύμφωνα με την είδηση του ανήκει η νέα εταιρεία «Αlpha Editions»,στην ιδιοκτησία της οποίας περνάνε πολλά από τα περιοδικά του Αντώνη Λυμπέρη, όπως τα «Εγώ», «HELLO», «7 μέρες TV» και «Τηλεοντρόλ».


Η εκδοτική επιχείρηση δημιουργήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της από τον όμιλο Κοντομηνά, ενώ σε μικρό ποσοστό συμμετέχουν οι Αττικές Εκδόσεις και ο Θεοχάρης Φιλιπόππουλος. Λέγεται πως η συμμέτοχη του πρώτου είναι στα 95% της εταιρείας, ενώ του δεύτερου στα 5%. Ο Κοντομηνάς, που το καλοκαίρι παραχωρούσε το προσωπικό του αεροσκάφος για να μεταφέρει το ζεύγος δύο διασημοτήτων με βεληνεκές που ξεπερνάει την περιοχή της Κάντζας και πιάνει και λίγο Γέρακα, ξήλωσε το προσωπικό του ραδιοφώνου με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι πρόσφατες απεργίες ενώ είχε προηγηθεί η ρήξη με τον επίσης κουμπάρο του Μάνο Κακλαμάνο την φωνή του οποίου ακούμε πλέον σε πολλά ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Προφανώς ο Μάνος που είναι και κουμπάρος του Κοντομηνά επέστρεψε διακριτικά στον Όμιλο. Και επειδή η κουμπαριά είναι ιερό πράγμα, με την ίδια θαλπωρή ο επιχειρηματίας περιθάλπει και τα περιοδικά του ζεύγους Λυμπέρη που είναι κουμπάροι επίσης και καλοί φίλοι του Δημήτρη. 

Έστω και στα γεράματα ο Κοντομηνάς γίνεται λαιφασταλτζής εκδότης γι αυτό κι εσύ αναγνώστα μου, ποτέ μη λες ποτέ. Ακούγεται μάλιστα πως επικεφαλής του ομίλου περιοδικών του Κοντομηνά θα αναλάβει η Ευα Καιλή, τώρα που ο χορηγός Μηλιώνης του γνωστού σκανδάλου γνωρίζει από κοντά τις πισίνες και τα spa του Αραβαντινού-ο οποίος παραμένει δεκαετίες τώρα ο αδιαμφισβήτητος Άρχοντας του Φυλακών Κορυδαλλού-ειδικά στο τμήμα των celebrities.


Από την Έλενα Πετράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: