Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Το μεγάλο παζάρι της Άντζελας. Κέρκυρα, ξεναγοί και στο βάθος ο Τόλης


Το "όχι" της Άντζελας Γκερέκου στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο την οδήγησε και στη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ είχε έντονο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Άντζελα προσήλθε πριν από μερικές μέρες στην Ιπποκράτους, ενόψει της ψήφισης του τρίτου Μνημονίου και δήλωσε την έντονη ενόχλησή της γιατί ο Βενιζέλος δεν έχει κάνει τίποτα για να βοηθήσει ώστε να λυθεί η εκκρεμότητα που έχει ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Εφορία. 

Ως γνωστόν ο δημοφιλής τραγουδιστής, σύζυγος της Γκερέκου, οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Ο δεύτερος γύρος της διαφωνίας της Άντζελας με το ΠΑΣΟΚ δεν έγινε στο παρασκήνιο αλλά στο προσκήνιο, καθώς η πρώην υφυπουργός Τουρισμού έθεσε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για να πει το "ναι" θέματα τοπικού Κερκυραϊκού ενδιαφέροντος, κυρίως δε αυτό που αφορούσε τη σχολή Ξεναγών. 

Ούτε για αυτά βρήκε ευήκοα ώτα στην Ιπποκράτους -προφανώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οι στενοί του συνεργάτες δε μπόρεσαν να πιστέψουν ότι η Γκερέκου θα προβάλει τοπικά θέματα ως δικαιολογία για να μην ψηφίσει το τρίτο Μνημόνιο, που συνδέεται με την παραμονή της χώρας στο ευρώ οταν έχει ήδη ψηφίσει τα δύο προηγούμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: