Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποτελέσει για τους ιστορικούς του μέλλοντος το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αναξιόπιστου πρωθυπουργού.

Ο άνθρωπος που μιλάει με το Θεό

Ο άνθρωπος που μιλάει με το Θεό.
“ Ο Αντώνης Σαμαράς θα αποτελέσει για τους ιστορικούς του μέλλοντος το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αναξιόπιστου πρωθυπουργού ”

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός που παραδίδει τη χώρα ως αποικία νέου τύπου στους Γερμανούς, ο άνθρωπος που υποδέχτηκε την Άνγκελα Μέρκελ με μοναδικό σκοπό να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στην γερμανική Καγκελαρία και να επιβεβαιώσει την υποτέλεια της σημερινής κυβέρνησης, ο άνθρωπος που χάραξε ως άξονα της πολιτικής του το ξεπούλημα της αγροτικής τράπεζας έδωσε έναν αγώνα χέρι - χέρι με τα συμφέροντα, ντόπια και ξενικά, ώστε αρχικά να γίνει πρωθυπουργός και στη συνέχεια να πείσει ότι το μνημόνιο 3, το μνημόνιο της ντροπής που θα ολοκληρώσει το σχέδιο της κοινωνικής γενοκτονίας, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και φυσικά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, είναι αναγκαίο για να ... σωθεί η χώρα. Φυσικά κανείς δεν τον πιστεύει πια. Το έχουμε ξαναγράψει: ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ούτε ο τελευταίος νοσταλγός της Πολιτικής Άνοιξης. Υποστήριξε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία. Ο βαθμός αξιοπιστίας του εν λόγω προσώπου για το οποίο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το πολιτικό του τέλος είναι μηδενικός.

Παρουσιάζουμε σειρά από ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν όχι απλά ότι είναι αναξιόπιστος, αλλά και ότι η πολιτική που ακολουθεί βλάπτει τον λαό και την πατρίδα, βλάπτει τους Έλληνες και την Ελλάδα. Όσο πιο γρήγορα φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου αυτός και το γκρουπούσκουλό του, το οποίο παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον ελληνικό λαό και για την Ελλάδα. Ευτυχώς σε αυτόν τον τόπο, ο οποίος έχει υποφέρει τόσα πολλά από ξένες κατοχές, από εμφυλίους πολέμους, από δικτατορίες, από τη δράση δοσίλογων και προδοτών, από το φασισμό και το ναζισμό και από εθνικές καταστροφές υπάρχει η ιστορική μνήμη, η οποία στο μέλλον θα υπενθυμίζει στις γενεές τα έργα και τις ημέρες αυτής της σύντομης διακυβέρνησης - ειδικού σκοπού και ξεπουλήματος της Ελλάδας στα γερμανικά συμφέροντα.

Τον θυμάστε τον Αντώνη Σαμαρά να σηκώνει την αντιμνημονιακή παντιέρα; Τον θυμάστε να επισκέπτεται διαρκώς το Ζάππειο; Τον θυμάστε να λέει ότι το πρόγραμμα "δεν βγαίνει"; Επίσης τον θυμάστε να συντρώγει με μιντιάρχες; Τον θυμάστε να στρώνει κόκκινο χαλί στη Μέρκελ; Τον θυμάστε να μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση, την οποία ξέχασε; Τον θυμάστε να χαριεντίζεται με τραπεζίτες;

Απολαύστε τον υπό προθεσμία πρωθυπουργό, ο οποίος κατά δήλωσή του μιλάει με το Θεό (καταλάβατε τώρα ποιος κυβερνάει;;;) στο ρεσιτάλ ... αξιοπιστίας, σε video, αλλά και εικόνες.

ΥΓ: Εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά, υπάρχουν και στελέχη του κόμματός του, τα οποία είναι εξίσου αξιόπιστα, όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης. Απολαύστε τον κυβερνητικό θίασο σε όλο του μεγαλείο.














Δείτε και τα video:














Δεν υπάρχουν σχόλια: