Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Οι Πρεβεζάνοι ζωγραφίζουν για τον Ραδιομαραθώνιο 2012

Οι Πρεβεζάνοι ζωγραφίζουν για τον Ραδιομαραθώνιο 2012

Μία ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής φιλοξενεί εδώ και λίγες ημέρες η αίθουσα του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Τράπεζας Marfin Egnatia στη Λεωφόρο Ειρήνης στην Πρέβεζα, στηρίζοντας έμπρακτα τον Ραδιομαραθώνιο 2012, που πραγματοποιεί η Marfin Egnatia Bank σε όλη την Ελλάδα.
26 Πρεβεζάνοι ζωγράφοι με ιδιαίτερη ευαισθησία προσέφεραν αφιλοκερδώς τα έργα τους, και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν σημαντικά την πρωτοβουλία εθελοντισμού και προσφοράς για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

IMG 2805 copy

«Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας για ένα πραγματικά ξεχωριστό σκοπό! Ο Ραδιομαραθώνιος, εδώ και 22 χρόνια, στηρίζει ιδρύματα, φορείς και συλλόγους που προσφέρουν υπηρεσίες σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, έχοντας βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της ζωής τους. Στη σημερινή εκδήλωση εγκαινιάζουμε μία σπουδαία έκθεση με έργα καλλιτεχνών που κατάγονται από την Πρέβεζα, ζουν στην Πρέβεζα ή απλά αγαπούν αυτόν τον όμορφο τόπο. Για τους σκοπούς του Ραδιομαραθωνίου οι 26 αυτοί καλλιτέχνες εκθέτουν και διαθέτουν προς πώληση κάποια από τα έργα τους για τη συγκέντρωση εσόδων. Είναι, πραγματικά, μία αξιοθαύμαστη πράξη αγάπης, μέσα από την οποία η Πρέβεζα αποδεικνύει την εθελοντική της προσφορά και τη στήριξή της χρησιμοποιώντας ως ισχυρό όπλο την τέχνη και την εμπνευσμένη δημιουργία» τόνισε συγκινημένος στα εγκαίνια της έκθεσης ο αναπληρωτής διευθυντής του δικτύου της Marfin κ. Γιώργος Φοινιώτης, ο οποίος συνεχάρη τη Διευθύντρια του Καταστήματος Πρέβεζας κα Κωστούλη, αλλά και όλα τα στελέχη της Τράπεζας για την εξαιρετική πρωτοβουλία της διοργάνωσης, τους καλλιτέχνες της έκθεσης και βεβαίως όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν ένθερμα το Ραδιομαραθώνιο.

IMG 2811 copy

Τη δική του πινελιά στη βραδιά των εγκαινίων έβαλε ο δημοτικός σύμβουλος και καθηγητής κ. Ιωάννης Ρέντζος ο οποίος με σύντομο και περιεκτικό λόγο ξύπνησε μνήμες και εικόνες από την Οθωμανική Πρέβεζα μέσα από αποσπάσματα του ημερολογίου του παππού του, ενώ τα συγχαρητήρια του για τη διοργάνωση της έκθεσης έδωσε και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος.

IMG 2807 copy

Τη βραδιά πλαισίωσαν μουσικά ο κ. Κώστας Αντύπας και ο κ. Τσουμάνης, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και σήμερα 9.00-13.00. Στην έκθεση συμμετέχουν αλφαβητικά οι ζωγράφοι: Βαγγελάκη Ελένη, Βαγγελάκης Σπύρος, Γιαννοπούλου Ματίνα, Διαμάντης Ηρακλής, Δράκου Κωνσταντίνα, Θεοχαροπούλου Βιβή, Θεοχαρόπουλος Κωνσταντίνος, Καλέντζης Κώστας, Καλέσογλου Παναγιώτα, Κλαβανίδη Ιουλία, Λάμπρου-Ευθυμίου Αλίκη, Λαχανάς Πέτρος, Λιβέρης Γεώργιος, Ροδιου-Λέκκα Ειρήνη, Milner Jeanette, Μαργέλη Ιωάννα, Μπασαράς Ιωσήφ, Μπέκας Δημήτριος, Ντάκουλα Δέσποινα, Παναγιωτάκη-Γατσούλη Ευαγγελία, Πάτση Γεωργία, Ρούσσος Απόστολος, Σάνης Ζώης, Σπαρτιώτης Λέανδρος, Τριανταφυλλίδης Γεώργιος, Χρυσικόπουλος Δημήτριος.

IMG 2795 copy

Στο Ραδιομαραθώνιο μπορεί να συνεισφέρει το ευρύ κοινό
. με κατάθεση σε ένα από τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας στο λογαριασμό του Ραδιομαραθωνίου
. μέσω του Δικτύου των ΑΤΜs
. μέσω της Υπηρεσίας eBanking
. Με συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου
ΑΡ. Λογαριασμού: GR84 0280 2650 0000 0046 8161 420, ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
Για περισσότερες πληροφορίες: www.marfinbank.gr | T: 210 93 04 896

Δείτε σχετικό βίντεο από την εκδήλωση.



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: