Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η Παραλία Καναλίου στον ALPHA TV και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»

Το επίδομα Ανεργίας να γίνει επίδομα Εργασίας

Με Άρωμα από την παραλία Καναλίου της Πρέβεζας την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 έγινε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του ALPHA TV και τον Νίκο Μάνεση.

Περίπου στις 10:30 έγινε η σύνδεση όπου με την ιδιότητα του ξενοδόχου αυτή την φορά ο Πολύκαρπος Χαλκίδης μίλησε στον Νίκο Μάνεση για την μεγάλη "πληγή" για εργατικά χέρια που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα και ειδικότερα ο τουριστικός κλάδος την καλοκαιρινή περίοδο.

Πρότεινε πως πρώτα θα πρέπει να βρούμεελληνικά εργατικά χέρια που έχουν εγκλωβιστεί στην επιδοματική πολιτική των κυβερνήσεων των 20 τελευταίων τουλάχιστον χρόνων και μετά να αναζητήσουμε εργατικά χέρια από τρίτες χώρες.

Έκανε αναφορά στο ότι και από τις δύο πλευρές τόσο των επιχειρηματιών όσο και των εργαζομένων να υπάρξει μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία ώστε να παραχθεί η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στον πελάτη.

Πάνω στην συζήτηση ο κ. Πολύκαρπος έκανε αναφορά στο ότι θα πρέπει να υπάρχει και ρήτρα για τον εργαζόμενο όταν εγκαταλείψει την εργασιακή του θέση βιαίως και απροειδοποίητα.

Ευχαρίστησε επίσης την υποδιοικήτρια της ΔΥΠΑ κα. Γιάννα Χορμόβα όπως και την διευθύντρια της ΔΥΠΑ Πρέβεζας κα. Ρία Ιωάννου και την υπεύθυνη του Κοινωνικού Τουρισμού στην Πρέβεζα κα. Αναστασία Καπετσώνη για την άψογη και αμοιβαία συνεργασία τους όπου έχουν λύσει αρκετά από τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τουριστικό χωριό του Καναλίου και μίλησε για τις φυσικές θαλάσσιες λίμνες που υπάρχουν στην υπέροχη παραλία που είναι συνέχεια του Μονολιθίου, αλλά και για όλα τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρέχει στους επισκέπτες ο Νομός της Πρέβεζας, όπως Μοναδικές παραλίες, Αρχαιολογικούς-Ιστορικους χώρους, ιδιαίτερο Υδροβιότοπο, Γαστρονομία, Κάστρα κλπ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης πως ο Χαλκίδης Πολύκαρπος είχε κάνει κάλεσμα πριν περίπου 10 χρόνια στον πετυχημένο δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση και την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα» ώστε να γίνει οδοιπορικό στον Νομό της Πρέβεζας, αλλά δυστυχώς τα τότε δημοσιογραφικά και πολιτικά συμφέροντα και κόμπλεξ του Νομού μας, μπήκαν ανάμεσα και χάλασαν την συνεργασία μεταξύ Ένωσης και Εκπομπής.

Η Πρέβεζα έχει ακόμη αρκετούς ανθρώπους που επιδιώκουν να απωθήσουν την ανάπτυξη και την ευημερία τόσο του τόπου όσο και των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτόν.

Σε κάθε δελτίο τύπου θα πρέπει να επισημαίνουμε στους κατοίκους της Πρέβεζας πως οι βασικές υποδομές όπως:

  • Νοσοκομείο

  • Οδικοί άξονες

  • Λιμάνι

  • Σχολή Εμποροπλοιάρχων κ.α.

Έχουν παραμείνει στην ίδια κατάσταση εδώ και 50 χρόνια...

Με τιμή

Ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Ξ.
Χαλκίδης Πολύκαρπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: