Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Mήνυμα νίκης στη συνάντηση του συνδυασμού της ''Ενότητας για την Ήπειρο'', ενόψει των εκλογών, της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.




Την Τετάρτη το βράδυ 30 Μαρτίου 2016, στην ταβέρνα ''Ωραία Ελλάς'', στο Μοναστηράκι, οι υποψήφιοι του συνδυασμού ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συναντήθηκαν για να ανταλλάξουν απόψεις, να δειπνήσουν όλοι μαζί και να πιούν και ένα κρασί.


Ήταν όλοι εκεί. Στην ανταλλαγή των απόψεων τους και στις συζητήσεις που διαμείφθηκαν, γενική πεποίθηση όλων ήταν ότι, αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι νικηφόρα. Στις τοποθετήσεις τους, όλοι εξέπεμπαν,  με τις αναλύσεις τους,  μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης για τις επερχόμενες  εκλογές. Γενική πεποίθηση όλων ήταν ότι το αξιόλογο ψηφοδέλτιο, το πλέον αξιόλογο που είχε καταρτιστεί στις εκλογικές διαδικασίες της ΠΣΕ, είναι αποδεκτό από τους απόδημους Ηπειρώτες και τους εκπροσώπους των ηπειρώτικων οργανώσεων,  που θα λάβουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες.


Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιώργος Δόσης στην σύντομη τοποθέτηση του, τόνισε, πέραν των τυπικών, που πρέπει κάθε υποψήφιος  να έχει υπόψη του κατά την ημέρα της γενικής συνέλευσης και των εκλογών, ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και ότι οι επικοινωνίες που πρέπει να γίνουν με τους αντιπροσώπους και η πειθώ, είναι αυτά που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.  Τόνισε χαρακτηριστικά ,οτι, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, που θα κλείσουν οι κάλπες, να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση και να επικοινωνήσουμε με όλους τους εκλέκτορες μηδενός εξαιρουμένου. Κλείνοντας είπε ότι  η ''νίκη είναι κοντά, είνα δική μας, αρκεί και εμείς να πράξουμε τα δεόντα,  και να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους αντιπροσώπους που θα ψηφίσουν''. Και κατέληξε ''Καμμιά νίκη δεν χαρίζεται, αλλά οι νίκες κατακτιούνται''

































































Στο ίδιο πνεύμα,  ότι οι νίκες κατακτιούνται με αγώνες, ήταν και οι τοποθετήσεις όλων, με κυρίαρχο συναίσημα και σύνθημα ότι αυτή η εκλογική μάχη θα αποβεί νικηφόρα, για την  ''Ενότητα για την Ήπειρο''. Οι αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία θα επιβραβεύσουν το έργο που έγινε τα τελευταία χρόνια στην κορυφαία ηπειρώτικη αποδημική οργάνωση, υπερψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'', που είχε την Προεδρεία και τη διοίκηση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, τα τελευταία χρόνια, τόνισαν κατά κόρο  οι ομιλητές.

Ακόμη στις τοποθετήσεις τονίστηκε ότι η ''Ενότητα για την Ήπειρο'', βαδίζει ενωμένη και σαν μία γροθιά, το δρόμο, προς την εκλογική επικράτηση της 4ης Απριλίου 2016.

Καλή επιτυχία στο ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: