Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016, για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ο Θωμάς Κοντός, του Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου






Θωμάς Κοντός. Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, με καταγωγή από το Παλαιοχώρι Μπότσαρη της Λάκκας Σουλίου Ιωαννίνων, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και οι δύο γονείς του. 

Είναι απόφοιτος του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αθηνών με γνώσεις Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. 

Τελειώντας το Λύκειο και την θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στον Ιδιωτικό και τον Δημόσιο Τομέα, αποκτώντας εμπειρία και γνώσεις σε τομείς όπως ο ασφαλιστικός κλάδος, η εστίαση, το εμπόριο και τα τρόφιμα, η Δημόσια Διοίκηση. 

Κατά την διάρκεια του εργασιακού του βίου έχει παρακαλουθήσει αρκετά σεμινάρια επιμόρφωσης αντίστοιχα των αντικειμένων εργασίας. Τα τελευταία χρόνια παλεύει με την ανεργία. 

Έχει αναπτύξει εδώ και αρκετά χρόνια συλλογική δράση μέσα από την συμμετοχή του σε φορείς πολιτιστικού ενδιαφέροντος κυρίως και ειδικότερα Συλλόγους με αντικείμενο την προβολή και την ανάδειξη της Ηπειρωτικής παράδοσης και κληρονομιάς. 

Ενδεικτικά, έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής και αιρετός εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος καθώς και μέλος της Διοίκησης της αδελφότητας Παλαιοχωρίου Μπότσαρη Ιωαννίνων. 

Η έμφυτη τάση του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η αγάπη που τρέφει για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Ήπειρο τον κάνουν να επιθυμεί  να συμμετέχει ενεργά στα κοινά και να παίρνει μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα. 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 
Θωμάς Κόντος 
Τηλέφωνο : 6947428209 
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : tomaskontos71@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: