Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έκθεση φωτογραφίας από την ΕΦΕ-Παράρτημα Πρέβεζας στην παραλία της πόλης

Έκθεση φωτογραφίας από την ΕΦΕ-Παράρτημα Πρέβεζας στην παραλία της πόλης

«Μικρή ευτοπία:Φωτογραφίζοντας το λόγο» είναι το θέμα της φετινής καλοκαιρινής φωτογραφικής έκθεσης που πραγματοποιεί για 7η συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία - Παράρτημα Πρέβεζας.

IMG 2095


Η έκθεση ξεκίνησε το Σάββατο 1η Αυγούστου στην παραλία της Πρέβεζας μπροστά από το δικαστικό μέγαρο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 14 Αυγούστου, δίνοντας την ευκαιρία στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες της Πρέβεζας να πάρουν μια μικρή γεύση από το ταλέντο αλλά και το μεράκι των μελών της Ε.Φ.Ε. που συνεχίζει να παράγει πολιτισμό.

IMG 2105

Φέτος η ΕΦΕ Πρέβεζας πρωτοτύπησε και σε συνεργασία με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης Ρόδου «Το Κοχύλι», για πρώτη φορά στην ιστορία της λέσχης, τόλμησε να φωτογραφίσει το λόγο.
Ο Πρόεδρος της ΕΦΕ κ. Γιάννης Βουρβούλακας μιλώντας στο atpreveza.gr αναφέρθηκε σε αυτή τη συνεργασία σημειώνοντας πως κάθε φωτογράφος της ΕΦΕ κλήθηκε να αποδώσει δημιουργικά ένα στίχο, ένα ποίημα ή ένα λογοτεχνικό κείμενο σε συνεργασία με το Κοχύλι και αυτή η συνεργασία αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου. Ο κ. Βουρβούλακας ευχαρίστησε την επιχείρηση "Επιγραφές Πάτση" για την πολύτιμη συνδρομή της στην πραγματοποίηση της έκθεσης και σημείωσε παράλληλα πως στην έκθεση συμμετέχουν και οι νικήτριες φωτογραφίες του 3ου μαθητικού διαγωνισμού Γυμνασίων και Λυκείων.

IMG 2108

Η έκθεση θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή 14 Αυγούστου και θα «λειτουργεί» κάθε απόγευμα στις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ, στην παραλία της Πρέβεζας, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Δείτε τo video


Δεν υπάρχουν σχόλια: