Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Η Ελλάδα ετοιμάζεται και για αθλητικό Grexit





Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει απομόνωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα ας μας το πει. Αν θέλει να γίνουμε Αλβανία του Χότζα ας μας προετοιμάσει για το σχέδιό του.


Ένα ακόμη κατόρθωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη και αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτού του απαξιωμένου ποδοσφαίρου που έχει μέσα του υπόδικους επιχειρηματίες, μπράβους της νύχτας, λαμόγια που στήνουν αγώνες και φυσικά υποβάθμιση.
Η κυβέρνηση, εμμονική όπως πάντα, αποφάσισε να. βαρέσει τα νταούλια στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού δε μπορεί να το κάνει αλλού. Έτσι, ο Κοντονής, αψηφώντας κάθε προειδοποίηση των παγκόσμιων φορέων όπως FIFA και UEFA, προωθεί ένα νομοθέτημα που καταργεί το αυτοδιοίκητο. «Μην το κάνεις, θα έχετε συνέπειες» προειδοποιούν οι ξένοι. «Είμαστε ανεξάρτητη χώρα και ψηφίζουν στη Βουλή», απαντά ο Κοντονής. 
Κι έτσι η Ελλάδα ετοιμάζεται για ένα αθλητικό Grexit, πριν το οικονομικό σε περίπτωση που το σχέδιο γίνει νόμος του κράτους και οι ξένοι τα «πάρουν στο κρανίο». Και καλά, ας πούμε ότι δε μας νοιάζει για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ των Μαρινάκη, Σαββίδη ή Αλαφούζου. Αυτοί έχουν λεφτά, δε χρειάζεται να παίρνουν και το ευρωπαϊκό χρήμα. 
Όμως, τι φταίει η Εθνική Ελλάδος αν αποκλειστεί για τις παλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ και τις ιδεοληψίες του. Διότι αυτοί πιστεύουν ακόμη ότι πρέπει να είναι ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο. Ξεχνούν φυσικά την Εθνική, ξεχνούν ότι χιλιάδες άνθρωποι τρώνε ψωμί από τη μπάλα. Ότι δίνονται εκατομμύρια για τις διεθνείς διοργανώσεις, ότι ζουν οικογένειες από τον ΟΠΑΠ. Μαγκιά, αλαζονεία και ύφος χιλίων καρδιναλίων ο Κοντονής ο οποίος ορμώμενος από τη Ζάκυνθο δεν κοιτά τα σκάνδαλα στο νησί του όπου κάποιοι ετοιμάζονται να αγοράσουν το μισό και αυτός δεν έχει κάνει ούτε μια κίνηση να δημοσιοποιήσει το θέμα ή να το φέρει στη Βουλή. 
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει απομόνωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα ας μας το πει. Αν θέλει να γίνουμε Αλβανία του Χότζα ας μας προετοιμάσει για το σχέδιό του. Διότι έτσι όπως πάει, αφενός θα είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα με το ένα πόδι εκτός ευρώ κι αφετέρου θα βλέπουμε τους ξένους αστέρες του ποδοσφαίρου με το κιάλι κι εμείς θα παίζουμε διπλό με την κάτω Ραχούλα ενώ η Εθνική θα διαλυθεί ή θα δίνει φιλικά με τη. Βενεζουέλα. Τουλάχιστον δεν ξέρουν που δεν ξέρουν γρι οικονομικά και πολιτική. Ας παίξουν λίγο μπαλίτσα να βάλουν κανέναν γκολάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: