Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Ηπειρώτισσα Ελένη Γρετσίστα, ξανά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ιλίου, με το συνδυασμό ''Δημοτική Ισοπολιτεία'', και υποψήφιο Δήμαρχο τον Μπάμπη Καούκη.


Επιστολή της Ελένης Γρετσίστα προς τους Δημότες Ιλίου και τους Ηπειρώτες του Δήμου.

''Η δράση και η προσφορά μου, στο Δήμο Ιλίου, από τη θέση της δημοτικής συμβούλου της αντιπολίτευσης.


1. Σημαντικό κομμάτι της ενεργής δράσης μου, από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου που οι Δημότες Ιλίου μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν, ήταν και είναι η ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη από τη φύση μου, αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. της Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, είχα τη χαρά να δώσω μια μικρή ανάσα όσο και όπου ήταν δυνατό.
2. Το συγκοινωνιακό στην πόλη μας (Δημοτική συγκοινωνία και Αστική) ήταν και είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, που ανέδειξα, κάνοντας επίμονες και πιεστικές παρεμβάσεις προφορικές αλλά και γραπτές, στους αρμόδιους φορείς ( Δημοτική Αρχή, ΟΣΥ, ΟΑΣΑ). 
3. Έκανα επανειλημμένα προτάσεις για ένα αξιοπρεπές κοιμητήριο στην πόλη μας. Το οφείλουμε ως φόρο τιμής στους συγγενείς μας που έφυγαν από κοντά μας και το απαιτεί ο πολιτισμός μας.
4. Τόνισα επανειλημμένα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου πόσο άδικο είναι να χάνονται ζωές από την έλλειψη φωτεινών σηματοδοτών (φανάρια) στα επικίνδυνα σημεία της πόλης μας και ζήτησα να γίνουν ενέργειες για άμεση τοποθέτηση.
5. Πρότεινα και υποστήριξα με επιμονή τη μείωση των Δημοτικών Τελών και Τελών Φωτισμού, στους αποδεδειγμένα άπορους συμπολίτες μας και στους επιχειρηματίες που δοκιμάζονται σκληρά λόγω της οικονομικής κρίσης. 
6. Από τη θέση του μέλους του Δ.Σ της Επιτροπής για τα ΚΑΠΗ και τους Παιδικούς Σταθμούς ήμουν πάντα κοντά στoυς ηλικιωμένους και στις ανάγκες τους, καθώς και στους γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας, με στόχο, κανένα παιδάκι να μην μένει εκτός Παιδικού Σταθμού.
7. Πεποίθηση μου ήταν και είναι ΟΛΟΙ οι Μαθητές, κάθε βαθμίδας, να φοιτούν σε σύγχρονα σχολικά κτίρια.


Κατέθεσα μέρος της πορείας μου, που για μένα είναι κατάθεση ψυχής. Το θεώρησα υποχρέωση μου να το κάνω για τους φίλους και συνδημότες μου, που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Δημοτική Σύμβουλο στο Δήμο Ιλίου.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.
Στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 θα είμαι και πάλι Π Α Ρ Ο Υ Σ Α με περισσότερη εμπειρία αλλά με την ίδια ευαισθησία και αγωνιστικότητα.
Δώστε μου τη δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ, ώστε μαζί να φτιάξουμε την πόλη που ονειρευόμαστε!
Σας ευχαριστώ
Με τιμή 
Ελένη Γρετσίστα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ''Δημοτική Ισοπολιτεία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: