Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Παραδοσιακό Γλέντι με Βαγγελιώ Χρηστιά και Παπανικολάου. Ένα Ταξίδι στην Παράδοση


Στις 24 Ιουνίου 2024, το Παρκιό Ευρυτανίας πλημμύρισε με τους ήχους και τα χρώματα της παράδοσης, καθώς το καθιερωμένο πανηγύρι ξεκίνησε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας. Με φόντο την καταπράσινη φύση και τον ήρεμο ποταμό Μέγδοβα, οι εξαιρετικοί μουσικοί της περιοχής μάγεψαν το κοινό με τις μελωδίες τους.

Ο Παρασκευάς Δημητρίου στο κλαρίνο ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με την εκπληκτική τεχνική και το πάθος του, ενώ οι Βαγγελιώ Χρηστιά και Παύλος Παπανικολάου ταξίδεψαν τους ακροατές με τις υπέροχες φωνές τους στον κόσμο της παραδοσιακής μουσικής. Ο Νίκος Γκούρλιας στην κιθάρα και ο Γιάννης Αναγνώστου στα ντραμς και ο Νίκος Αδάμ στα πλήκτρα ολοκλήρωσαν το μουσικό σύνολο με την εντυπωσιακή τους δεξιοτεχνία.

Η μουσική, ο χορός και η ζεστή ατμόσφαιρα δημιούργησαν ένα αξέχαστο πανηγύρι, γεμάτο συναισθήματα, παράδοση και κέφι. Οι παρευρισκόμενοι, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους παραδοσιακά τραγούδια, συμμετείχαν ενεργά στον χορό και το γλέντι, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Παραγωγή: Greek Village Life 


Δεν υπάρχουν σχόλια: