Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Πειραιά. ΦΩΤΟ



Στην αίθουσα "RED 1925" του σταδίου Καραϊσκάκη πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Πειραιά.
Ο δραστήριος όπως αποδεικνύεται Πρόεδρος  του Σωματείου Γιώργος Τσουκαλάς ( φυσικά Ηπειρώτης εκ Βρυσέλλας Θεσπρωτίας) και οι συνεργάτες του τα είχαν ετοιμάσει όλα τέλεια. Άψογη φιλοξενία και πλούσια τα ελέη.
Τίμησαν με την παρουσία τους: Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Οι βουλευτές  Νόνη Δούνια , Νίκος  Μανωλάκος, Γιάννης Μελάς και Κων/νος Κατσαφάδος. Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία , η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μαρίκα Γκόνη και το μέλος το Δ.Σ. Χριστόφορος Ευθυμίου.
Επειδή το 80%των αρτοποιών στην  Αθήνα και τον Πειραιά είναι Ηπειρώτες, ( αυτό το πληροφορήθηκα σήμερα), πολυπληθές  και το Ηπειρώτικο στοιχείο. Παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος της Ενώσεως  Ηπειρωτών Ιλίου Χρήστος Γκόνης, ο πρόεδρος  του Συλλόγου Ηπειρωτών Περιστερίου Ζήκος Κόντης, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Πόβλας Θεσπρωτίας Παναγιώτης Ανυφαντής και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ και αναταποκριτής Βασίλης Δάλλας.
 Και του χρόνου με υγεία.









































































































Φωτο:Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: