Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση για τα 212 χρόνια από τη μάχη του Σέλτσου την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΕΛΤΣΟ 23-8-2016 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1 ΩΡΑΣ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.







Ειδικά στο τελευταίο δεν μπορείτε να μη θαυμάσετε την έξοχη παρουσία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου 'Αρτας με τη Διευθύντρια του Ανθούλα Ζιώρη αλλά και την υπέροχη,την καταπληκτική ερμηνεία της μαθήτριας Γκουβα στα τραγούδια που ερμήνευσε με ένα μοναδικό τρόπο που σε γεμίζει με συγκίνηση...με την συνοδεία των μουσικών οργάνων των υπολοίπων μαθητών. Αξίζει να τά ακούσετε. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλα αυτά τα παιδιά για την παρουσία τους σαν μουσικό σύνολο τους στις εκδηλώσεις.Αυτα είναι η ελπίδα του μέλλοντος.
Συγχαρητήρια και στους δασκάλους τους για τους άξιους μαθητές τους. αλλά και στην Ε.Ρεμπούτσικα που συνεργάστηκε μαζί τους σε αυτή την ανιδιοτελή και αφιλοκερδή προσφορά τους προσφέροντας μοναδικές στιγμές στο Σέλτσο..!!!!
Επίσης να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά -και ας δυσανασχετεί γι'αυτό- τον συμπατριώτη μας συνδημότη Αντώνη Κοσσυβάκη στέλεχος του Ευρωκοινοβουλίου για την παραχώρηση του βίντεο αυτού, αλλά και για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε σε αυτές τις εκδηλώσεις χωρίς καμία ανταμοιβή. Είναι σίγουρο ότι χωρίς την συμμετοχή του δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Δείτε το βίντεο











ΧΡΗΣΤΟΣ Β.ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: