Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο νεαρός Πρεβεζάνος που κερδίζει την Αθήνα με το μπουζούκι του


Πριν λίγο καιρό το PrevezaPosto είχε παρουσιάσει την έναρξη μιας πετυχημένης πορείας του νεαρού ταλαντούχου μουσικού Χρήστου Μπέκα, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε με το μπουζούκι του σε μεγάλες πίστες της Αθήνας, δίπλα σε γνωστά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού.
Η πορεία του όμως ξεπερνά και τις καλύτερες προβλέψεις, αφού ήδη δείχνουν να τον εμπιστεύονται κορυφαίοι μουσικοί του είδους όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, που είναι μια ξεχωριστή και σοβαρή προσωπικότητα του Ελληνικού τραγουδιού.
Σε μουσικό ηλεκτρονικό μέσο της Αθήνας παρουσιάστηκε χθες ρεπορτάζ και βίντεο με τη συνεργασία του Χρήστου Μπέκα με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Διαβάστε το κείμενο και δείτε βίντεο:
Ο Χρήστος Νικολόπουλος εμφανίζεται στο Διογένης Studio παρέα με τη Γλυκερία & τον Αντώνη Ρέμο, από δίπλα του όμως δε λείπουν κι άλλοι δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, όπως ο Μανώλης Καραντίνης, ο Γιώργος Ρόκας και ο νεότερος της παρέας, Χρήστος Μπέκας.
Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω και τραβήχτηκε στα καμαρίνια του Διογένη, ο Χρήστος Νικολόπουλος «ντουετάρει» με έναν από τους πιο «ενδιαφέροντες» παίχτες της νέας γενιάς μπουζουξήδων, το Χρήστο Μπέκα, που όλα δείχνουν πως έχει το μέλλον μπροστά του.
Χρήστος Νικολόπουλος & Χρήστος Μπέκας παίζουν και τραγουδούν «Ζητώ ακρόαση Θεού», που πρώτος ερμήνευσε ο Στράτος Διονυσίου το 1985, στο δίσκο «Ο Σαλονικιός».
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: