Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Margarona Royal, το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου 2016, 25 χρόνια μετά... Ήταν όλοι εκεί!


Δείτε τα video



Τις παλιές ένδοξες εποχές έζησε μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου η Πρέβεζα και το Ξενοδοχείο Margarona Royal.



 Και μόνο στο άκουσμα ότι 25 χρόνια μετά θα ανοίξει και πάλι η Disco Propeller ο κόσμος και κυρίως εκείνοι που νοσταλγούσαν εκείνη την εποχή περίμεναν με ανυπομονησία αυτό το Σάββατο.


Περίπου 2  Χιλιάδες φίλοι της Disco, όχι μόνο από την Πρέβεζα αλλά και από τα Γιάννενα  και άλλες πόλεις της Ελλάδας γέμισαν ασφυκτικά το ξενοδοχείο Μαργαρώνα κάνοντας αυτή την Βραδιά Disco την πιο επιτυχημένη από την εποχή της Propeller.


 Τέτοια βραδιά είχε να ζήσει η Πρέβεζα 25 ολόκληρα χρόνια!!!! Ο κόσμος παρά το γεγονός ότι ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος απόλαυσε το συγκεκριμένο βράδυ και χόρεψε με την ψυχή του κάτω από την ντισκομπάλα ...Μάλιστα λόγω του πλήθους το πάρτι δεν ήταν εφικτό να γίνει στην Propeller, όμως η βελούδινη πόρτα ήταν ορθάνοιχτη και περίμενε όλους εκείνους που ήθελαν να ξαναδούν τον χώρο που έζησαν τις πιο όμορφες νυχτερινές βραδιές της Πρέβεζας, όταν η διασκέδαση είχε άλλο νόημα στην πόλη.


 2 Ιανουαρίου 2016 λοιπόν, 25 χρόνια μετά μοναδική βραδιά από ήχους, χρώματα και εικόνες μιας άλλης εποχής.Η Διοργάνωση της βραδιάς ανήκει στην κίνηση φίλων του ποδηλάτου Πρέβεζας, στο σύλλογο γυναικών του Αγίου Θωμά και στο Vespa Club & classic bike preveza. Και ναι αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για έναν κυρίως λόγο.Μας έδειξαν πως είναι η πραγματική διασκέδαση.































Δεν υπάρχουν σχόλια: