Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Απεταξάμην το ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιάννη Ρέντζο. Με επιστολή του, δηλώνει ότι δεν έχει σχέση με το κόμμα, παρότι συμμετείχε στα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας!


Ποια είναι η σχέση του Πρεβεζάνου Γιάννη Ρέντζου με τον ΣΥΡΙΖΑ; "Καμία" λέει ο ίδιος!


 Όπως όμως διαβάζουμε, από τη μία συμμετέχει σε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής το βουλευτή του νομού Κώστα Μπάρκα που περιοδεύει σε περιοχές που επλήγησαν από κατολισθήσεις στο νομό Πρέβεζας και από την άλλη με συνέντευξη που δίνει σε τοπική εφημερίδα της Πρέβεζας ασκεί δριμεία κριτική για τις συμπεριφορές που κρατούν τον ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβισμένο σε λογικές του 5%! 

Όπως μάλιστα εύστοχα έγραφε ο συντάκτης της συγκεκριμένης συνέντευξης του Γ. Ρέντζου: "Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν τον Γιάννη Ρέντζο - και δεν είναι λίγα- ζητούν να πέσουν κεφάλια αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας να ανοίξει τις πόρτες του ακόμη και σε ανθρώπους που δεν έχουν την ταμπέλα της αριστεράς".




 Πριν λίγο, ο Γ. Ρέντζος, με επιστολή που μας έστειλε μας κατηγορεί, ότι από... "ελλιπή πληροφόρηση" τον 

Επειδή ως ιστολόγιο έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα, αντί περαιτέρω απάντησης στον Γ. Ρέντζο θα του θυμίσουμε, ότι... ο κόσμος τό 'χει τούμπανο κι ο... Γιάννης κρυφό καμάρι!



Δεν υπάρχουν σχόλια: