Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Βγήκαν τα τρακτέρ στους δρόμους στο Φανάρι Πρέβεζας

Βγήκαν τα τρακτέρ στους δρόμους στο Φανάρι Πρέβεζας (photo)

Αποφασισμένοι να βγουν ξανά στους δρόμους με τα τρακτέρ και τα μηχανήματά τους, να διεκδικήσουν δυναμικά, αυτά που θεωρούν πως είναι δικαίωμά τους και να στήσουν και πάλι τα μπλόκα τους είναι οι αγρότες της περιοχής του Φαναρίου στο Νομό Πρέβεζας.

Ήδη στον κόμβο του Καναλακίου, στο δρόμο που συνδέει Καναλάκι και Καστρί, τα τρακτέρ έκαναν την εμφάνισή τους παραπλεύρως του δρόμου.

1779477 10152022388827648_676575429_n

Οι αγρότες είναι σε αναμονή, για τον πανελλαδικό συντονισμό της δράσης τους, ώστε να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.


Διαβάστε επίσης

Οργανώνονται οι αγρότες στο Φανάρι Πρέβεζας 



Σύσκεψη οργανώθηκε στο Δημαρχείο, από Αγροτικούς Συλλόγους του Νομού Πρέβεζας, ταξικά σωματεία, αντιπροσωπεία από την τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, από το Σύλλογο της ΟΓΕ ,τη Λαϊκή Συσπείρωση, για το πώς θα οργανώσουν καλύτερα τον αγώνα τους μπροστά στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που βρίσκονται οι μικρομεσαίοι αγρότες, αντιδρώντας στην άγρια φορολόγησή τους, στις δικαστικές διώξεις εναντίον τους, στις νέες περικοπές στις επιδοτήσεις, στη μείωση τιμής του ρεύματος, στο αφορολόγητο πετρέλαιο.
Μέσα από την σύσκεψη εκφράστηκε η αλληλεγγύη και η συμπαράταξη στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς από πλήθος ταξικών σωματείων και φορέων.
Αναδείχτηκε η ανάγκη συντονισμού μέσα από την συμμαχία Εργατικής Τάξης, Αγροτιάς ΕΒΕ, καθώς κοινά είναι τα αίτια των προβλημάτων κοινοί πρεπει να είναι και οι αγώνες απέναντι στη βάρβαρη ταξική πολιτική Κυβέρνησης  ΕΕ  Κεφαλαίου.
Στην σύσκεψη αποφασίστηκε η εκλογή επιτροπής για τον καλύτερο συντονισμό των κινητοποιήσεων όπως και έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: