Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

LIVE για τους απόδημους Ηπειρώτες ο αγώνας ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου. Προσφορά του www.mypreveza.gr



Στις 17:00 σήμερα Κυριακή 2/06/2013 ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει ραντεβού με την Ιστορία, έχει ραντεβού με το όνειρο της ανόδου της ομάδας μετά από χρόνια στην Γ' Εθνική Κατηγορία. 



To Mypreveza.gr έχοντας κάνει πολλές ζωντανές μεταδόσεις μέχρι σήμερα προσφέροντας την δυνατότητα στους απόδημους Πρεβεζάνους να παρακολουθήσουν ζωντανά σημαντικές ειδήσεις από την πατρίδα τους κάνει προσπάθεια τις τελευταίες ώρες να μεταδώσει και εικόνα παρότι αντιμετωπίζουμε τεχνικά προβλήματα .

 Συντονιστείτε για Live εικόνα εδώ και πατήστε το play σε ένα από τα δύο διαθέσιμα κανάλια livestreaming του mypreveza.gr. 

Ελπίζουμε κάποιο από τα δύο να δουλέψει. 

Τονίζουμε ότι η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μόνο για τους απόδημους Πρεβεζάνους και Ηπειρώτες και όσους για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσουν να πάνε στο γήπεδο (μακρινά πλάνα, σκοπός μόνο να μεταδοθεί ο παλμός του αγώνα) , οι υπόλοιποι καλούνται στο Δημοτικό Στάδιο να στηρίξουν από κοντά την ομάδα. 

Τέλος σας ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα εμπιστοσύνη που δείχνετε στην σελίδα μας, η αποδοχή σας είναι τεράστια τιμή για την προσπάθεια που κάνουμε και σας υποσχόμαστε ότι η συνέχεια θα γίνεται όλο και καλύτερη . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: