Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας ευχαριστεί δημόσια όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας στο Ψαθάκι Πρέβεζας.



Η Περιβαλλοντική Εταιρεία Πρέβεζας ευχαριστεί δημόσια όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας στο Ψαθάκι καθώς και τους εκπροσώπους των κάτωθι φορέων:

Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού (με επαίνους για προσωπικό του). 

Δίκτυο Μεσόγειος SOS.
Κίνηση Πολιτών «Καθαρός Καλαμάς». 

Επίσης ευχαριστεί τη ΛΓ΄ ΕΠΚΑ για το σημαντικό ενημερωτικό υλικό που παρείχε, σχετικά με τις αρχαιότητες της περιοχής «Βαθύ» το οποίο και η Π.Ε.Π. μοίρασε στους συμμετέχοντες.Τέλος, εύχεται στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες να ευαισθητοποιήσουν μεγαλύτερη μερίδα πολιτικών σχηματισμών και τα «συνημμένα» ΜΜΕ! Όσο για τα φετινά ευρήματα:
1. Παραμένει για χρόνια ορατός, πλην όμως άθικτος, ο αγωγός που διοχετεύει το (άγνωστο) περιεχόμενό του στη θάλασσα, την παραλία Ψαθάκι. 
2. Η παράκτια βλάστηση έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά από ζιζανιοκτόνο. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους. Φαίνεται πως η τάση κάποιων να κυριαρχούν στο δημόσιο χώρο είναι ασταμάτητη! Αν υπάρχουν αρμόδιοι, ας αποδείξουν πως δεν γίνονται συνένοχοι!

www.epiruspost.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: