Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Στην Πρέβεζα ο Γενικός Δ/ντης των ''Ανεξαρτήτων Ελλήνων'' Φιλιππιαδιώτης Ζώης Κολιός.


Την Πρέβεζα επισκέφθηκε στις 4/6/2012 ο Γεν.Διευθυντής και Τομεάρχης Οικονομικών του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ζώης Κολιός, που κατάγεται από την Φιλιππιάδα, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο εν΄όψη των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Ζώης Κολιός συζήτησε με τους υποψήφιους βουλευτές και τη συντονιστική επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της εκλογικής περιφέρεια Πρέβεζας θέματα του πολικού σχεδιασμού και ανέλυσε το οικονομικό πρόγραμμα και τις προτάσεις του κινήματος.

Το olapreveza.gr κατέγραψε αποκλειστικά τη συνομιλία του με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Πρέβεζα Στρατή Κυπριωτέλη όπου συζητήθηκε η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη δημιουργία «Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών δημοσίου» που εξασφαλίζει την αναβίωση της Μικρομεσαίας Ελληνικής Επιχείρησης, η οποία είναι το μεγαλύτερο θύμα της οικονομικής κρίσης, αφού ο άνεργος επιχειρηματίας δεν έχει δικαίωμα ούτε ακόμη στο Επίδομα Ανεργίας.

Διαβάστε ολόκληρη την πρόταση : Δελτίο Τύπου (.pdf)

Ο Ζώης Κολιός εξηγεί την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη δημιουργία «Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών δημοσίου» (VIDEO)

www.olapreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: